Фоторепортаж з мітингу «на Парижі» у Вінниці

Фоторепортаж з мітингу «на Парижі» у Вінниці
Вінничани всією громадою приймали резолюцію «Вінниця за Європу». До намету, в якому збирали підписи в підтримку Євроінтеграції, вишикувалась ціла черга.

Мітинг відбувся сьогодні, 24 листопада, на площі Театральній. На вінницькому Євромайдані зібралось близько 500 чоловік. Всі охочі могли виступити перед мікрофоном. Вінничани ділились думками та навіть співали.
{photo_gallery id=1833|}
- Ми підготували резолюцію « Вінниця за Європу», яка буде розміщена в соціальних мережах, - розповідає лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк. – Кожен небайдужий може приєднатись, поставивши «лайк». Інформація про те, скільки українців підтримає резолюцію, буде надіслана європейським співтовариствам. В Європі та в цілому світі мають знати, що українці бажають жити в Європі.


{photo_gallery id=1834|}

 - Дізналась про мітинг з соціальних мереж, - розповідає вінничанка Наталія, яка прийшла на площу разом з донькою. – Якщо не будемо виходити, то ніхто і не буде знати, чого ми хочемо. Сподіваємось, що влада почує людей.

{photo_gallery id=1835|}
{photo_gallery id=1836|}

Відео дня
Коментарі (94)
  • Anonymous

    підтримую,хто хоче і вміє працювати той і зараз проживе
  • Anonymous

    В Європі не нові члени а старі європецські країни з/п погодинна Голандія для прикладу чи Німеччина мін 8 євро в годину і 40 годинний робочий тиждень, можеш вкалувати по 12-14 годин але відповідно ти піднімеш кассу. В Польщі середня зарплата 2000-3000 злотих майже у всіх курс 3 злотих -1 долар, прибиральник получає 1800 злотих за 8 годинний робочий день, хочеш більше працюєш більше. Райцентри тут виглядають краще чим наші областні міста. Дороги недопорівняння елекрика по 1 зл квт дорого але тут все світитця по трасі їдеш як в день, машина коштує 3-4 тис євро яка у нас 15-17 тис дол. Молочка, мясо, риба в половину дешевше, фрукти і овочі на ринку дешевше чи у нас в сільпо в маркеті дешевше чим на ринку. Роботи валом, купа маленьких і великих заводів і фабрик. Якщо ти платиш податки ти маєш непогану соціалку. А у нас? Все розкрали, все можна тільки порішати, там дай там сунь там не попадися. Начальник на бентлі а робітники від получки до получки. Ніхто нікого туди просто так не візьме, Європа сказала міняйте стандарти, суди, прокуратуру, ментярню все міняйте але Україна заражена корупцією, свавіллям чиновників і бюрократів які за стандартами Євро союзу будуть працювати за одну зарплату, працювати а не просижувати штани і "рішати" свої фінансові та інші проблеми за рахунок інших, там простіше заяву накатав і вже той чиновник міняє кваліфікацію. Я за таку Україну ось чому нам потрібна Європа а не "совок"
  • Anonymous

    Начался такой момент, когда твой вселенский пофигизм по отношению к разнообразным коллективным акциям протеста неожиданно заканчивается. Я понимаю, что у нас абсолютно воровскими методами крадут будущее. Кодло упырей решает за тебя, в какой цивилизации ты будешь жить в ближайшие десятилетия. В каком мире будут жить твои дети и внуки. Происходит выбор, фактически война цивилизации, которую представляет европейский выбор, с абсолютно бесперспективным Мордором. Системы с антисистемой. Свободы с рабством. Европа очень разнообразна, там есть свои проблемы, как и везде, но там построена система весов и противовесов, в которой можно жить гармонично. Это, в первую очередь, система ценностей свободных людей, которые не мешают жить другим свободным людям. Как бы меня ни раздражали все эти майданные камлания, завывания и возможность превращения акции протеста в обыкновенный традиционный украинский льох с подгнившей картошкой, – идти туда надо. Вот есть такое слово – надо! Надо заявлять присутствие, вести грамотную трансляцию, постараться убрать оттуда все партийные флаги и символику, оставив только национальную и евросоюзовскую, встречать людей из других городов. Сделать все возможное, чтобы это не захлебнулось и не превратилось в фарс. И четко формулировать идеи. Есть все шансы поломать проект “упырятник” и отвоевать свое будущее.
  • Anonymous

    . Не понимаю тех людей которые всопинают о событиях 2004 года, вас сильно обидели, вы раз в жизни поверили в Украину, а когда не получилось сразу хвост поджали? Ну и на хрен нам не нужны такие "патриоты". Сидите тихо, может Вас не тронут?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up