Під час штурму росіянами військової бази в Севастополі почалася стрілянина

Під час штурму росіянами військової бази в Севастополі почалася стрілянина
Російські військові атакують базу Військово-морських сил в Севастополі, чути постріли з автомата Калашнікова. Але є і хороші новини - українські військові відбили штаб флоту і прикордонну службу в Балаклаві.

"Російська армія почала штурм української частини в Севастополі . Наші перегородили в'їзд у частину Бронетранспортером і готуються до оборони, просять журналістів освітити або їхати туди", - написав УДАРівець Дмитро Білоцерковець  у Facebook. - Тепер про позитив за ніч, наші відбили штаб флоту й прикордонну службу в Балаклаві, готуються відбити все інше захоплене ЧФ РФ".

Також Білоцерковець повідомив, що у військовому містечку почалась пожежа.

"Українського офіцера-парламентаря захопили в полон. В одній з будівель почалася пожежа. Російський КамАЗ  увірвався на територію містечка через КПП для транспорту. Наші перегородили в'їзд БТРом. Таким чином, відрізали російський КамАЗ від основних сил, які залишилися за периметром. Росіяни за межами містечка виставили автоматників та погрожують почати стрільбу. З КамАЗу ніхто не вилазить... На території чутно, що хтось пустив автоматну чергу",  - Додав Білоцерковець

Відео дня
> У одній з соціальних мереж кримчани пишуть таке.

"Мы здесь работаем, люди в курсе." - Никакого штурма части укр. пограничников, как прозвучало в СМИ не было - все чинно, блокировали, позировали и уехали.

nowhere_anytime  - Ну не то что бы штурм. Им просто сказали, что если вы не сдадитесь, будет настоящий штурм

isteep - я так поняла, что договорились)

Коментарі (252)
  • Anonymous

    Злякався карлик, чи українців, американців, європейців - не важливо. Головне вже побачили що цей виродок - боягуз! Але кінець Путлєра намалювався в любому випадку! А ми піднімимо свою країну після "покращень", і це буде йому цвяхом в домовину. Слава Україні! Героям Слава!
  • Anonymous

    Твою Рашку я тупо,не прощающе и давно ненавижу. С момента, когда она ПЕРВАЯ вышла из СССР. Я готов утопить ее в мировом говне, китайском, американском, африканском, какая разница. Твоего вопроса о языке я в упор не пойму. Но попытаюсь сказать то-се, может что-то и будет ответом именно на вопрос, как ты его понял. Во-первых, шесть поколений моих предков, лежащих в земле родного села - русские, почему я должен уступать кому-то их способ выражаться. Во-вторых, английский в Канаде, США, Англии. И накаких вопросов. Что за непонятная монополия; в-третьих, больше половины Украины, говорят на русском. Оставлять их умы зарубежным подонкам - непозволительная роскошь. Насчет оружия родной, а ленд-лиз то на что?
  • Anonymous

    Украина, Россия и Белорусь- Святая Русь, а не Евросодом))) Бей жидов , спасай Украину)))** Они виновны в смерти людей)))) Читайте правду))))Жиды свергли Богу угодную власть в 1917 году. Власть перехватили государственники. Внутри государственников влезли жиды и возглавили опять управление над "Русью" (Хрущёв в СССР) Жиды хорошо подготовились, создали революцию и снова стали во главе расчленённой "Руси" в 1991-1993 годах. Постепенно опять сторонники государственности (безбожники-атеисты-материалисты) начали, из личной выгоды, вытеснять жидов из власти и пытаться навести "порядки". Сегодня жиды снова руками нео-нацистов свергают в малой части "Руси" сторонников другой (большей) части "Руси". Жиды малой "Руси" захватывают власть и стараються столкнуть большую "Русь" с малой путём создания образа врага на большой части "Руси". Если вы этого до сих пор не понимаете, то послужите жидам, создавшим нео-нацистов для уничтожения православных на территории малой "Руси" - Украине... Поэтому в лице "Путина" создаёться "ВРАГ" для малой "Руси", а гибнуть будут славяне. Но НАСТОЯЩИЕ православные это понимают и не радуються лично дядьке Путину и лично дядьке Януковичу! А до тех пор, пока они (Путино-Януковичи) в военном контексте представляют "лицо" славян (в некотором смысле), вот до тех пор и будут славяне за славян - про-российские за российских. А если гипотетически предположить, что "Путин"-ская Россия вернёт назад Януковича и восстановит его легитимность, то как минимум сегодняшние "лидеры" (Турчинов, Коломойский, Яценюк и т.д.) будут народом слиты. А если этого не произойдёт, то под видом "против Януковича" жиды продолжат СНОВА руками нео-нацистов геноцид рускоязычного "про-Путинского" населения на территории малой "Руси", а затем... или парралельно последует эта же участь народов большой "Руси". Так что уже сегодня Господь попускает разделение на тех, кто против "Руси" хоть и в лице Путина и на тех кто за объединение со славянскими народами, хоть и в лице Путина. Третьего не дано. Сталин так же не жаловал ОСОБЕННО православных, как и Путин, но развернул страну ПРОТИВ ЖИДОВЬЯ всего мира, понимая значимость русского народа. Но всё это ПОПУЩЕНИЕ НАМ, В ПЕРВУЮ ОЧЕРЕДЬ за шествие к "светлому будущему" без Бога и без царя!!! Путин "государственник" присягавший "народу СССР" и использующий ЛЮБЫЕ методы для сохранения "Руси" до того момента пока Господь не приведёт царя... хоть Путин этого может ни понимать, ни сознательно этому способствовать. ВСЁ И ВСЕ В РУКАХ БОЖИИХ. ЭТИ ПРАВИТЕЛИ ДЕЛАЮТ ТО, ЧТО ПОЛОЖЕНО ИМ НА СЕРДЦЕ ОТЦОМ НЕБЕСНЫМ - "ты не имел бы надо Мною никакой власти, если бы не было дано тебе свыше" - ВЛАСТЬ ИМ ДАНА СВЫШЕ. ВЫПОЛНЯТ СВОЁ И.
  • Anonymous

    На кого работаешь, глас Путина? В голове вата, а в кармане 30 серебренников.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up