Янукович: Україна - наш стратегічний партнер (цитати з прес-конференції)

Янукович: Україна - наш стратегічний партнер (цитати з прес-конференції)
Сьогодні Віктор Янукович даd прес-конференцію в Ростові-на-Дону

Вона мала початися о 15.00 в приміщенні виставкового центру «Вертол Експо». 

Почалася о 15.10 за київським часом

- Настало время мне сказать о том, что я намерен продолжить борьбу за будущее Украины против тех, кто страхом, террором пытается ее оседлать, - почав свою промову Янукович

Відео дня
> "Те потрясения, которые были, и жертвы - это последствия этого политического кризиса. Это результат безответственной политики Запада..."

15.16 Янукович закінчив свою промову.

Мають задавати питання журналісти.

- Вам за что-нибудь стыдно?

"Стыдно. Более того, хочу извинится перед ветеранами, украинским народом, за то, что произошло в Украине. За то,  что у меня не хватило сил удержать стабильность и допустить тот беспредел, что происходит в стране."

- Почему вы сейчас именно в Ростове ?

"Я в Ростове потому что недалеко здесь, от Ростова, живет мой старый друг, я приехав к нему  чтобы найти хотя бы временное убежище."

- Будете просить военной поддержки в России? Когда вернетесь в Украину?

"Любые военные действия недопустимы. Я не собираюсь обращаться за военной поддержкой. Украина должна остаться неделимой.
Вернусь в Украину когда будуть соблюдены условия моей безопастности и безопастность моей семьи."

- Как вы попали на территорию России? Встречались ли вы с Путиным?

"В Россию попал благодаря патриотично настроеным офицерам, которые помогли мне сохранить жизнь. Я не встечался с Путиным. После того, как попал на территорию Росии разговаривал по телефону."

На питання про те, як він відноситься до того, що його партія розпалася "Я не судья. Пусть Господь Бог Рассудит кто как себя ведет. Вместе с тем я не осуждаю людей, которые под дулом автомам застравляли принимать те или иные решения."

- Вы планируете принять участие в выборах в мае?
"Они не законные, я в них принимать участие не буду. Все выборы должны проходить в соответствии с законами и Конституцией Украины"

На питання про заблоковані рахунки в Швейцарії його синів, почав "лити воду".

Про питання щодо беркутівців: "Я встречался с бойцами "Беркута" и извинился перед ними. Они стояли безоружные перед толпой"

- Какую роль может сыграть Россия в урегулировании конфликта?
"Украина - НАШ стратегический партнер. Это было есть и будет...... Россия должна и обязана действовать и зная характер Путина я удивляюсь почему он так до сих пор сдержано молчит."

"Я уверен, пройдет время и восторжествует правда.... Сейчас идет ужасное театрализованое предстравление..."

Відповідаючи на наче вільні питання деяких журналістів, Янукович косив очима донизу, немовби підглядаюч відповіді на папірці. Часто не працює мікрофон, особливо коли його беруть журналісти з України.

- Каких конкретных действий вы ждете от России?

"С моей стороны було бы некорректным сейчас говорить что должна делать Россия. Но еще раз повторяю: Росия не может быть безучастной, стоять в стороне..... Но я категорически против за вторжение в Украину "

"Я владелец дома в Межегорье 620 кв метров. Я живу в этом доме с 1999 года." Пізніше сказав "Большая часть Межигорье - принадлежит людям за границей... У меня никогда никакой собественности за рубежом не было, счетов не было."

"Хочу попросить прощение у всех кто пострадал и страдает. Все что смогу делать, буду делать до конца жизни чтобы быть с народом Україини. Не з бендеровцами, а народом"

16.20 закінчилась прес-конференція

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Anonymous

    Батенька, политика, наука конечно далеко не точная и формулы тут часто противоречивые, но Вы можете легко проверить право Вашей теории на существование - Озвучьте ее на майдане.... А лучше, не доезжая до него км 40-50. Реакция будет убедительной и не подлежащей обсуждению
  • Anonymous

    Я вот думаю а если предположить, что он действительно говорил правду. Как тогда к нему можно было бы относится?
  • Anonymous

    Это просто вся прес-конференция в одной картинке (по сути), т.к. результативность не меняется. А подпись - от классика и афтара знаменитой фотки - МЫ СТАЛИ БОЛЕЕ ЛУЧШЕ ОДЕВАТЬСЯ. Малиновый "пиньжак" в ансамбле с синими спортивными АдиДаСАМИ и галстуком.... Чему мы удивляемся от В.Ф.???
  • Anonymous

    Є пропозиція до В.Ф. - розглянути можливість творчого дуету з Черновецьким Л.М. Популярність буде на рівні, сильно перейматися про некоректну відповідь немає потреби... навпаки, чим далі суть відповіді від суті питання, тим краще. Знову ж таки, повна підтримка всіх політичних сил та населення Криму. Гастрольна діяльність створить міцйний плацдарм для протидії 95-му кварталу. Та й все ж таки, офіційна, з.п., пенсійний рахунок... Хоча да, Ви праві... який там нах... пенсійний....(:joy:)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up