RIA 20 років! Приходьте на гулянку 25 травня

RIA 20 років! Приходьте на гулянку 25 травня
Святкуємо на площі перед Літнім театром у Центральному парку, саме там буде знаходитися головна сцена, місця передплати газети і лототрон. Щоб отримати автомобіль чи інший приз - лотерейний квиток у лототрон потрібно кинути з 11.00 до 18.30

Святкова програма Шоу RIA розпочнеться о 18.00. З головної сцени вас привітають Олександр Онофрійчук, вокаліст гурту «Strong Time», у супроводі вінницького академічного камерного оркестру “Арката”.

Але це буде згодом, розігрів по-вінницьки влаштує молода але дуже талановита команда «Ray Of May». Музиканти обіцяють подарувати незрівняний позитив та енергетику власних пісень, виконаних англійською мовою.

Інтрига свята - розіграш цінних подарунків, який відбудеться з головної сцени свята о 20.00. Бажаючим виграти головний приз - автомобіль Voleex С30, вартістю 100 тисяч гривень, чи інші не менш цінні подарунки, серед яких планшети, електронні книги, побутова техніка, варто пам'ятати про те, що лотерейні квитки до лототрону потрібно кинути до 18.30 вечора. Після зазначеного часу квитки приймати не будуть. 

Відео дня
>

 

За авто з паспортом

Ще раз нагадаємо умови, за яких ви можете стати власником новенького авто та цінних подарунків: це, по-перше, наявність лотерейного квитка і особиста присутність. Крім того, не забудьте посвідчення особи. 

Розіграш інших 300 подарунків відбудеться в онлайн трансляції на сайті 20minut.ua 26 травня.

Лотерейний квиток можна отримати:

- передплативши газету RIA на півроку, зателефонувавши за номером 555-122, або зробивши це прямо під час Шоу RIA - у суботу, 25 травня, на площі перед Літнім театром у Центральному парку. Вартість передплати на шість місяців - 90 гривень.

Унікальний концерт, якого Вінниця ще не бачила

На одній сцені виступлять рок-гурт «Strong Time» з його вокалістом Олександром Онофрійчуком, у супроводі вінницького академічного камерного оркестру «Арката», під керівництвом заслуженого діяча мистецтв Георгія Куркова.

- Ми подаруємо вінничанам класику світового року, - розповідає керівник гурту «Strong Time» Павло Панчішен. - Прозвучать відомі композиції легенд рок-музики Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, Scorpions, Queen... Крім того, ми виконаємо одну власну пісню "Цап-царап".
За словами керівника гурту, “Арката” та “Стронги” провели вже кілька репетицій, і залишилися дуже задоволеними.
- Ми гарно срацювалися з оркестром, це дійсно класно, коли виступаєш з професіоналами у своїй справі, - каже Павло.
Керівник оркестру "Арката" Анатолій Ряполов каже, що на Шоу RІА основний упор буде на рок-пісні, тому що головною зіркою свята буде все ж таки Олександр Онофрійчук.

- Це лише супровід, повноцінний концерт академічного оркестру відбудеться вже на дні народженні "Аркати" 31 травня, - розповідає Анатолій Ряполов.

Детальніше подивитись схему- натисніть на фото

 

Коментарі (4)
  • Anonymous

    http://bigpicture.ru/?p=389687 вот гулянка чисто для души и православия!
  • Anonymous

    "Ми гарно срацювалися" ЖУРНАЛИСТЫ..ЭТО ПЯТЬ ))))
  • Anonymous

    а як це перевірити хребта)))
  • Anonymous

    а 18.30 може бути дня))))) ну ви мочете
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up