Три дні даруватиме вінничанам святковий настрій фестиваль «Руками створена краса»

 Три дні  даруватиме вінничанам святковий настрій фестиваль «Руками  створена краса»
4-6 грудня в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати відбудеться виставка-ярмарок «Руками створена краса». Захід поділений на три тематичні дні: «Вмію в'язати – хочу показати», «Я – волонтер! І я цим пишаюсь!», «З Новим роком, рідна Вінниця».

Ініціаторами фестивалю «Руками створена краса» стали ГО «Гармонія» та БФ «Подільська громада». Офіційне відкриття відбудеться 4 грудня о 11:00.  Темою першого фестивального дня буде «Вмію в'язати – хочу показати». В цей день люди, котрі не вміють в'язати,  можуть навчитись цій справі на різноманітних майстер-класах. Майстер-класи проводитимуться для людей різного віку. На конкурсі «Моя бабуся в’яже»  відвідувачі зможуть побачити вироби любителів ручного в’язання. Також до цього тематичного дня було презентовано ще три нових «одягнених» дерева по вулиці Соборній біля торгово-промислової палати. Тепер Вінниця має вже три «одягнених дерева».
Впродовж трьох днів фестивалю кожен бажаючий може взяти участь у грі «Таємний друг». Для цього потрібно заповнити анкету учасника, вказавши своє ім’я, прізвище, по-батькові, адресу проживання та своє захоплення. Далі заповнену листівку потрібно опустити в Скриню дружби. Після того обрати свого «таємного друга» у іншій скрині та виконати його бажання на будь-яке новорічне свято, розпочинаючи з дня Святого Миколая й закінчуючи Різдвом.
4-6 грудня  діятиме Казкова долина, де кожен відвідувач зможе сфотографуватись з казковими героями, виготовити власноруч маски казкових героїв, взяти участь у вікторині та розгадати кросворди.
Другий день фестивалю пройде під гаслом «Я волонтер. І я цим пишаюся». Ярмарок відкриється об 11:00. В цей день відбудеться фотовиставка з життя різних волонтерів та прикладими гарних справ. З 13:00 розпочнуться майстер-класи, присвячені гарним справам, а з 14:00 тренінги по волонтерству. В цей день також відбудеться круглий стіл по розвитку волонтерства в Вінниці та обговорення Центру волонтеріату. Демонструватимуться фільми, ролики та мультики про добро.
Протягом трьох днів кожен бажаючий допомогти діткам з інтернатів може принести речі, продукти та іграшки й залишити їх у Скрині добра.
Темою останнього дня фестивалю стане «З Новим роком, рідна Вінниця». Ярмарок почне роботу о 10:00. Кожен вінничанин зможе написати привітання рідному місту на ялинковій іграшці та прикрасити нею Новорічну ялинку, розміщену у виставковому центрі. Під час новорічних майстер-класів виготовлятимуть ялинкові прикраси, маски та різні святкові дрібнички. Діятиме виставка Еко-ялинка, Казкова долина, триватиме гра «Таємний друг». Відбудеться ігровий карнавал для дітей, де вони співатимуть пісні, водитимуть хороводи та братимуть учать у різноманітних конкурсах з Дідом Морозом. Також кожен зможе виготовити новорічні листівки для дітей з інтернатів і отримати за це подяку від Діда Мороза.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up