У 58-річного Володимира і 20-річної Галини син росте богатирем

У 58-річного Володимира і 20-річної Галини син росте богатирем
10 грудня малому Антону Підлісному, який має дорослого 58-річного тата і молоду 20-річну маму, виповнилося дев’ять місяців. Журналіст RIA дізнався, наскільки хлопчик підріс за цей час і як почувається нині, а також, що кажуть земляки про незвичну подружню пару

Напередодні Новорічних свят журналіст RIA побував у героїв нашої публікації – Володимира та Галини Підлісних з селища Вороновиця і був приємно вражений насамперед гарним фізичним здоров’ям їхнього 9-місячного сина Антона.

RIA вже розповідала про цю незвичну пару.  Спочатку тоді, коли Володимир і Галина жили у цивільному шлюбі  («Дід, мала та їх маля», від 13 березня 2013). Пізніше писали про те, як непросто далося їм узаконення стосунків  («57-річний Володимир та 19-річна Галина, у яких хотіли відібрати дитину, узаконили шлюб», від 13 травня 2013). Чи не найбільшим докором звучало те, що саме через їхній вік – один старший, інша молодша, вони не зможуть належно доглядати немовля. Та й яким може народитися дитина від чоловіка в літах?

Має силу, бо харчується материнським молоком
Досить тільки поглянути на дитину, щоб зрозуміти, що підростає справжній богатир. Хлопчик, який при народженні мав вагу 2,8 кілограма, нині важить 9 кілограмів.

Відео дня
> - Це завдяки мамі, – каже пан Володимир. – Галя весь цей час годує його грудним молоком. – Зараз я почав давати потроху меду. Гарний засіб для запобігання застуді. Ще він полюбляє печиво твердих сортів. Зрозуміло чому – ясна чешуться, зубки будуть прорізатися.

На початку місяця мама застудилася. Від неї хвороба перейшла на батька. Обоє занепокоїлися, бо ж у хаті мала дитина.

- Не знаю, чим це пояснити, але Антона біда минула, - продовжує Володимир. – Трохи з носика потекло, і на цьому все скінчилося. Та й ми обоє вже одужали. Я вважаю, що в хлопчика гарний імунітет саме завдяки грудному молоку. Літом ми возили дитину на море. А коли були в селі, хлопчик майже весь час на вулиці. Почав його загартовувати. Коли провідували мою маму, вона зараз проживає біля сестри у Запорізькій області, там є цілюще джерело, куди люди приїздять з усіх усюд. Точніше, три джерела сходяться в одне. Воду збирають у обладнаний для купання басейн. Ми теж скупалися у джерельній воді. Малому, правда, тільки ніжки намочили. Вдома влітку усі разом часто їздимо у ліс, на озеро. Так що син у нас – дитя природи. На подвір’ї, бачите, зробив літній душ. Кожен день аж до настання холодів усі купаємося. Можливо, все це разом уберігає його від хвороб.  Постукаю по дереву, щоб не зурочити, але він за всі дев’ять місяців свого життя жодного разу не хворів.
{photo_gallery id=2325|}

Нехай прикусять язика
Побачивши у хаті чужу людину, малий зосередив на гостю свій погляд. Звернув увагу на яскраву коробку з новорічним подарунком. Став тягнути ручки і вимовляти прості звуки. Коли отримав те, що просив, уважно роздивився і взявся відкривати коробку, щоб  дізнатися, що там усередині. Як казав відомий дитячий психолог, найбільш мудрим, що може зробити дитина з іграшкою, - поламати її.

На перший погляд хлопчик видався надзвичайно спокійним. Але так тривало доти, доки з радіоприймача не зазвучала весела мелодія. Як же він став розхитуватися у такт музиці. Всім своїм виглядом показував, що йому це до вподоби і він би вже пустився у танець.

- Поки що син може самостійно тільки стояти, і то недовго, - каже мама. – А що хлопчик спокійний, то це правда. Вночі не маємо з ним клопоту. Дитина спить. Хіба прокинеться їсти попросить, а тоді знов на бочок. У сусідки дитина на два місяці старша від нашої. Коли бачимося, скаржиться, що, буває, вночі очей не зімкне, так плаче дитина, не знає, чим заспокоїти. А ми спимо…

Щоб мама більше розмовляла з сином, подарували їм книжку казок. Поки що хлопчик не знає жодного слова. Вимовляє тільки деякі звуки.  Як і раніше, більше часу малому приділяє батько.

- У Галини ще нема досвіду, як треба бавитися з малими дітьми, - каже Володимир. – У мене його достатньо. Бо маю троє дорослих дітей, двох дівчат і хлопця. Але те, що було у молодості, і те, що є нині, це небо і земля. Словами я не передам свої почуття. Скажу тільки, що зараз для мене доглядати за дитиною, це величезна радість. У молодості це сприймалося по-іншому. Не так воно було. Не з тим розумінням підходив. Хоча дітей дуже люблю. Всім приділяв уваги. Антону її віддаю найбільше. Не тому, що тоді не хотів цього робити. Не  розумів, що дитині потрібна увага кожнісіньку хвилину. З Антоном я поруч усі 24 години на добу. Тоді це було неможливо, бо ходив на роботу. Дуже щасливий, що дитина, дякувати долі, підростає здоровою. А ті, хто говорив у очі й поза очі, що буде не так, нехай тепер прикусять язики.

“Доглядайте дітей, як Володька”
По дорозі до Підлісних журналіст зупинився біля одного з будинків, що недалеко від них. Вийшла жінка старшого віку, назвалася Ольгою. У неї журналіст запитав, чи знайома вона з Галиною й Володимиром.

- Чому ні, ми ж сусіди, - каже співрозмовниця. – Недавно валянки пошила для Галини. Щоб не мерзла зимою в ноги. Володьку прошу, коли щось треба допомогти, буває, електрики не стане, або ще що, то він ніколи не відказує. Він за малим так доглядає, як ніхто. Я вже кажу молодим хлопцям, щоб коли женяться, були таким татом, як Володька. Люди про них поговорили та й забули, а їм жити. Хлопчик росте нівроку, дай Боже йому щастя і довгих років.

На свято Катерини Підлісні ходили в гості до ще однієї сусідки Катерини Андріївни. Кажуть, приємно бачити, як сусіди тішаться малим. Діти, буває, згуртовують сусідів.
У листопаді у них гостювала мама Володимира пані Ганна, та сама, яка нині у Запорізькій області. Їй уже 85, але приїхала. Точніше, спочатку їхала не до них.
Запрошували на Інтер
- У листопаді нас запрошували на канал Інтер на телевізійну програму, - каже Володимир. - Це вже третя програма, в якій брали участь. Телевізійники хотіли підготувати нам сюрприз. Але їм це не вдалося, за що журналістка образилася на мене.

Крім подружжя, на передачу приїхала мама Володимира. Хоча жінку просили не розголошувати таємницю, але Володимир під час телефонної розмови з мамою дізнався про це. На ніч їх розмістили в одному готелі. Коли син прийшов провідати маму, зустрівся з журналісткою. Та образилася, що мама не стримала язик за зубами. З Києва пані Ганна навідалася у рідні місця. Дуже тішиться наймолодшим внуком. Просить приїхати до них на новорічні свята.
- Поїдемо, - каже Володимир. – Це ж мама. Чого вдома сидіти? Я у своєму житті наїздився. А Галя нехай побачить трохи світу. Та між людьми воно веселіше.
На подвір’ї у Підлісних стоїть автомобіль «Таврія». Володимир не приховує, що купили машину за гроші Галини. Їй училище повернуло заощадження, що були на рахунках – пенсію за втрату годувальника і стипендію. Володимира гризуть сумніви, що з його дружиною не повністю розрахувалися. Це викликано тим, що сестра Галини Рита отримала більшу суму пенсійних виплат. Хоча заступник директора Вороновицького профтехучилища Галина Вариченко запевнила, що пані Галині повернули всі належні їй гроші.
- Ви уявляєте таке, що хтось би наважився нажитися на круглій сироті? – каже пані Вариченко.
Не треба ідеалізувати ситуацію
- Дитина у сім’ї  Підлісних росте здоровою, і, як кажуть, дякувати долі, бо в наш час немало дітей уже змалку мають проблеми із різними захворюваннями, - каже дільничний дитячий лікар Інна Крицька. – Але ситуацію не треба ідеалізувати хоча б тому, що більше уваги дитині приділяє тато. Мама натомість не може навіть відповісти на поставлені нами питання щодо стану дитини. Знову ж таки, за неї відповідає батько. Добре, коли все добре. Проте мама повинна так само все знати і все вміти.
Лікар вкотре нагадала, що кожній молодій мамі треба багато вчитися, як правильно доглядати дитину,  щоб не упустити жодного дня у вихованні свого чада. Пані Галина теж мала б це робити.
Слід уважно спостерігати за розвитком дитини, щоб потім повідомити цю інформацію лікарю. Чим далі, тим більше уваги  немовля потребуватиме до себе. Батьки мають навчити дитину говорити, ходити і т. д. Дрібниць у цьому процесі не буває. Батьки  несуть персональну відповідальність за свою дитину.
Нерівні шлюби серед багатіїв - норма
Найбільше нерівних шлюбів серед «зірок», відомих політиків, багатих людей. Григорій Суркіс втретє одружився у 63 роки. Його теперішня дружина майстер спорту з плавання, 32-річна Катерина, молодша навіть за дочку Суркіса. На 27 років старший від своєї дружини співачки Тетяни Нєдєльської відомий акордеоніст і народний депутат Ян Табачник. Головний комуніст України Петро Симоненко в 2009 році, коли йому було вже 57,  ще раз одружився на 32-річній журналістці Оксані Ващенко, вона народила йому двох дітей.
У Григорія Чапкіса, який одружився у 60 років,  дружина молодша на 20 років. Олег Табаков одружився зі своєю студенткою Мариною Зудіною, молодшою від нього на 36 років. Така ж різниця у віці між режисером Андроном Кончаловським та його п’ятою дружиною — Юлією Висоцькою.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Він вже на котикові тренується,напевне :))
  • Anonymous

    ... и ягоды в ягодицах...
  • Anonymous

    Гість: Винничанка 15/03/2013 13:56«Дід, мала та їх маля», від 13 березня 2013(:smile:). .........................
  • Anonymous

    Ну от і результат. Добре коли все добре. і нетреба було писату всяку............ в коментах в попередніх статтях. А гарнюсінький таки пацан: і буде ще квітки з батьком вирощувати та кроликів за вуха смикати , а не зростати в сирітському домі ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:15 Сьогодні — Велика середа. Суть третього дня Страсного тижня і головні правила 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up