У парку пройшло свято дитинства від RIA

У парку пройшло свято дитинства від RIA
Награлися. Суботній ранок видався для малечі дуже веселим. У парку на діток чекало чудове свято. Організатори підготували для них цікаву розважальну програму з конкурсами та подарунками

На святі дітей розважали ведучі Буратіно і Мальвіна, а ще малеча гарно провела час із Машею та Ведмедем, Мілою і Лунтиком, Червоною Шапочкою та Сірим Вовком. Гарним сюрпризом для дітвори були мильні бульбашки. Свято для маленьких вінничан влаштували Медіа Корпорація «RІА» та агентство свят «Тут все» за творчої підтримки центру розвитку дітей та юнацтва «Дивосвіт».

      Конкурс від «Міхалича». Матусі на швидкість перемащували коржі для торта згущеним молоком

Відео дня
dir="ltr"> Дітки змогли взяти участь у майстер–класах, які проводилися на площі: аквагрим, ліплення, розмальовування гіпсових фігур, аеродизайн, малювання на мольбертах. Кожен маленький вінничанин міг заповнити анкету і виявити свій рівень знання англійської мови у наметі від Центру англійської мови «Flash». Також усі присутні могли продегустувати згущене молоко і бублики від «Міхалича».

        Кульки для всіх. Без надувного чуда додому ніхто не пішов

Дорослі вимірювали рівень артеріального тиску та отримували кваліфіковану консультацію у наметах від представників торгової марки «Омрон».

Перша сотня гостей свята обміняла свої флаєри на гарні коштовні подарунки.

Протягом свята дітям роздавали лотерейні квитки. В лотереї розіграли 50 подарунків від розважального центру «Ігроманія», консольного клубу «Underground» та багато інших цікавих призів.

- Суботній день розпочався дуже емоційно. Моя дитина насолоджується усім, що відбувається, - говорить вінничанка Ірина. – Круто, що і про батьків не забули, влаштували конкурс для мам: хто швидше перемастить коржі для торта.

Спонсорами свята були: торгова марка «Huggies»; дистриб’ютор японської медичної техніки для всієї родиниТМ «Omron»; магазин дитячого одягу «Piccola moda»; торгова марка «Міхалич»; центр англійської мови «Flash»; торгова марка «ОЛКОМ»; фабрика натуральної косметики «Ельфа–лабораторія»; розважальний центр «Ігроманія»; мережа магазинів «Крамниця творчості».

       Театр ляльок. Весела казка-гра «Гусеня»

 

     «Змотай шнур». Конкурс від торгової марки «Омрон»

 

     Мольберт. Відчуй себе справжнім художником

     Малюнок на асфальті на тему «Щаслива родина з Huggies»

 

     Юні моделі представили дитячий одяг від магазину «Piccola

 

     Хто більше знає - конкурс на знання казок

 

     Лотерея. Розігрували 50 подарунків

     Ведмідь - улюблений казковий герой дітлахів

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає 11:43 Поліцейські мають право перевіряти документи вінничан про військовий облік 10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up