У Вінниці чоловік забив битою двох котів на очах у дітей

У Вінниці чоловік забив битою двох котів на очах у дітей
У Вінниці на вулиці Стахурського 80 сусіди мало не б’ються через котів. Двох у п’ятницю один з місцевих жителів забив битою прямо на очах у дітей. За вбивство котів люди викликали міліцію

- Спочатку наша сусідка з п’ятого під’їзду вийшла гуляти на двір з дитиною, - каже одна з мешканців другого під’їзду. – Потім я почула як вона почала сваритись, казала що всіх котів тут потруїть, тому що кіт напав на неї і на її дитину. Потім вийшов її чоловік з палкою і вбив кота, вдаривши його по голові. Ми навіть не зрозуміли що трапилось, але через дві години він вбив ще одного кота. Це трапилось коли вони почали шипіти один на одного. Як так розумію, що коти просто з’ясовували між собою питання за територію. А тварина молода була, не встиг він втекти від людини.

Після цього сусіди не витримали і викликали міліцію. Все це бачили діти. Вони ж слідкували куди чоловіки віднесли котів щоб викинути. Плачучи принесли їх назад у двір, як речовий доказ.

- Ці коти були дворовими, - плачучи каже ще одна мешканка цього будинку Ольга Куденко. – Їх годували, давали від глистів ліки, почепили ошийники від бліх. Адже з ними граються діти. Вони нікому поганого не робили.  

Відео дня
> В цей час з сусіднього під’їзду вийшла ще одна мешканка, яка почала кричати, що коти у дворі безпритульні, нікому не потрібні і лише шкодять, створюючи неприємні запахи у дворі.

 - Я тільки те й роблю, що двері мию, все просмерділось цими котами, - кричала жінка. – Правильно зробили, немає їм тут місця.

Поки сусіди сварились між собою на місце пригоди приїхали патрульні міліціонери. Вони вислухали людей і викликали на місце слідчо-оперативну групу.
ЗАКОН УКРАЇНИ ПРО ЗАХИСТ ТВАРИН:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (290)
  • Anonymous

    його посадили чи ні? то ж є ЗУ Про захист прав тварин!!!! Я б його вбила, його ж битою, мені наприклад перніонери теж заважають...
  • Anonymous

    родина? Ты одинокое никому не нужное чудовище, шизофреник Бесогор!
  • Anonymous

    Слава богу что есть еще герои на этой земле. Смотри осторожно, если что, удачи и дай тебе бог здоровья и 100лет жизни!
  • Anonymous

    За логикой сига и людишек битой убивать нужно. Туберкулезники и другие инфекционники. Всех наверно нужно можить?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up