Вінничани збиралися під міською радою. Мирно

Вінничани збиралися під міською радою. Мирно
Вінничани попросили міського голову, аби він пояснив та розповів про рішення вчорашньої сесії міської ради. Також людей хвилює питання спокою та мирного життя у Вінниці.

Сьогодні, 28 січня,  зранку вінничани почали збиратись біля Міської Ради. Людей прийшло більше трьохсот. Переважно люди середнього віку. Молоді прийшло мало.

- Наше зібрання є мирним. Люди прийшли без зброї. Ніхто не збирається застосовувати якісь дії до органів влади, - сказав на спочатку зібрання Сергій Свитко.
{photo_gallery id=2996|}
До мітингувальників вийшов міський голова Володимир Гройсман.

- Ми хочемо мирно врегулювати конфлікти. Ми проти прийнятих законів, які обмежують права людей. Для нас вони є не прийнятними. Ми теж вважаємо, що вони мають бути відмінені. Для нас важливо, щоб у нашому місті жодних провокацій, жодного насильства більше не було. Я хотів би зазначити, що ми все будемо робити для того, щоб ми вирішили все у мирний спосіб. Якщо можливо хтось і надалі планує  проводити різні провокації у місті – ми їх не допустимо, - наголосив Володимир Гройсман. – У моєму серці є два прапори, яким я присягав і присягаю: прапор України і прапор Вінниці. У мене і моїх колег є ваша довіра, яку ми цінуємо кожного дня. Для нас дуже важливо, щоб у Вінниці був мир і спокій. Все, що потрібно для цього, ми будемо робити.
{photo_gallery id=2997|}
Міський голова подякував людям за небайдужість до міста та повідомив, що вчора міська рада зробила офіційне звернення до вінничан і усіх органів влади щодо подій в Україні, а також прийняла міський бюджет.{photo_gallery id=2995|}

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    Мэр Донецка Александр Лукьянченко «Я зачитаю выписку из государственного бюджета, чтобы мы знали, кто кому платит. Областной бюджет Тернопольской области зарабатывает 243 млн. 984,6 тыс. грн., а дотации из госбюджета предусмотрены - 630 млн. 063 тыс. грн. Что тут комментировать? Ивано-Франковская область зарабатывает 341 млн. 938 тыс. грн., а 776 млн. 532 тыс. грн. - дотация выравнивания из госбюджета. Львовская область - 878 млн. 243 тыс. грн. зарабатывает, а 1 млрд.358 млн. 253 тыс. грн. получает из госбюджета. В эти дотации входят оплаты по льготному проезду, пособия для детей и прочее. Донецкая область зарабатывает 4 млрд. 678 млн. 850 тыс. грн., а государственные выплаты составляют 1 млрд. 235 млн. грн." Один только Донецк с округой, отдавая три четверти заработка, кормит три чёрно-красные области. Еще две чёрно-красные плюс десяток оранжевых тянут на себе Харьков, Одесса, Луганск, Днепропетровск. А взамен черно-красные и оранжевые учат нас, как жить, кого чтить и на каком языке говорить.
  • Anonymous

    Ну почему же. Пара разбитых носов даже украсит картину. А Тхорю еще и пару сломаных ребер.
  • Anonymous

    Бодя сменил погогяло с бодуна.
  • Anonymous

    Бодя. Вали обратно в свой Ternopil, казачок галычанский.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up