Вінницька ОДА утримується людьми. Оголошено створення комітетів Народної ради

Вінницька ОДА утримується людьми. Оголошено створення комітетів Народної ради
Вінницька ОДА продовжує утримуватися людьми. Соборна перекрита. Під стінами адмінбудівлі перебуває кілька тисяч людей. Всередині адміністрації ще кілька сот активістів на кожному поверсі. Оголосили про створення Народної ради та її комітетів.

Вінницька ОДА продовжує утримуватися людьми. Соборна перекрита. Під стінами адмінбудівлі перебуває кілька тисяч людей. Всередині адміністрації ще кілька сот активістів на кожному поверсі. Оголосили про створення Народної ради та її комітетів.

На даний час відомо, що до їх складів увійдуть Людмила Щербаківська, Олексій Фурман, Володимир Базелюк, Сергій Свитко, Тетяна Редько, Андрій  Шевченко та інші.

Депутати оголосили раду та її майно народними. Тож попросили людей уникати провокацій та псування майна. Активіст Юрій Хорт звернувся до загонів самооборони вивести з будівлі депутатів від ПР, оскільки ті відмовилися вступати до Народної ради.

Відео дня
> Всередину будівлі вхід вільний, багато хто заходить сюли щоб просто зігрітися. Та хлопці на вході попереджають – жінкам тут може бути небезпечно. Протестувальники забарикадували запасні входи до адміністрації. Багато хто не вірить, що правоохоронці не вдадуться до активних дій. Та на даний час все відносно  спокійно. Люди щоб зігрітися п’ють чай.

На вулиці люди скандують "Перемога" та "Відставка уряду".

 

 

Читайте також:
Вінничани штурмують обласну адміністрацію. Всередині - газ
Губернатор Вінницької області Мовчан заявив, що не піде у відставку
У захопленому приміщенні Вінницької облдержадміністрації формуються загони самооборони
Біля Книжки, де проходить альтернативне засідання ОДА, напали на журналістів
Фоторепортаж із захопленої вінницької ОДА
Як вінничани захоплювали Вінницьку обласну Раду
Захоплення Вінницької ОДА: Активісти використовували вогнегасники і газові балончики, міліція - лише оборонялася (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Під час захоплення обласної адміністрації побили 15 правоохоронців
Кілька сотень активістів збираються стерегти Вінницьку ОДА вночі. Потрібні їжа, дрова та бочки
Завтра Народна рада скликає всеобласні збори депутатів у приміщенні Вінницької ОДА
Революціонери обживаються у захопленій ОДА: прибирають, готують їжу та поливають водою сніг
Вход в обл.совет свободен. Заходите посмотреть и погреться (ВИДЕО)
Вінницьку облраду захоплювали "бойовики" з західних областей?
В захопленій Вінницькій ОДА люди переночували спокійно. Хоча без провокацій не обійшлось
Вінницька Народна Рада оголосила регіоналів та комуністів у Вінниці поза законом
Захоплена ОДА: Міліція навіть близько не підходить



 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (92)
  • Anonymous

    А де ж представники із хлопців "Самопомочі", котрі не покидали євромайдан весь цей час. Котрі, все що відбувалось на Вінницькому майдані, організували самотужки без допомоги так званих членів, що увійшли до Народної Ради.
  • Anonymous

    Нужно заблокировать подонков в здании, Русин, тебе я объяснять должен? Затем переловить как зайцев и судить. Наемники должны быть жестоко наказаны.
  • Anonymous

    SSN информация приватная и разглашению не подлежит.
  • Anonymous

    Да. И беспощадно давите наемников и пробандеровскую погань прибывшую из Ternopil.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up