Вінницькі революціонери пішли на міліцію. Далі штрумуватимуть СБУ

Вінницькі революціонери пішли на міліцію. Далі штрумуватимуть СБУ
На Театральній штурмують вхід в міліцейське управління. Кидають шашки за металеву загорожу. Навколо повно диму. В управління СБУ, що неподалік, теж чекають штурму.

Чотири десятки молодих людей, яким на вигляд по 20-25 років, зараз штурмують вхід в обласну міліцію з боку Театральної.
Очевидці редакції розповіли, що правоохоронці зачинили металеву загорожу. Юнаки кидають в двір через загорожу димові шашки. Звідти валить білого й чорного кольору дим.    
За рогом, далі до парку, знаходиться вхід в управління СБУ у Вінницькій області. І як розповіли 20minut.ua джерела звідти, керівництво спецслужби відправило по домах співробітниць жіночої статі. Тут теж чекають штурму.
Зараз на місці події працює репортер 20minut.ua. Він підтвердив, що активісти пішли штурмом на вхід в управління міліції. Репортаж звідти дивіться на нашому сайті найближчим часом.  
Нагадаємо, що ще вчора, 18 січня, почалися штурми міліцейський управлінь та управлінь СБУ в інших регіонах. Революціонери били вікна, ламали двері і кидали в середину фаєри. Сьогодні, 19 січня, під час штурму управління СБУ в Хмельницькому, застрелили жінку.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Anonymous

    Щось місцеві СБУ-шники причаїлися, забилися шакали в куток і піджали хвости. Мабуть знову готують якусь провокацію. Ми вас пильнуємо...
  • Anonymous

    А надо просто принять очевидную вещь — люди, одевшие маски и взявшие в руки оружие, грабящие и уничтожающие чужое имущество — это БАНДИТЫ. И не имеет никакого значения, под какими лозунгами они маршируют, на каком языке говорят и каких политических изменений желают. Это бандиты.
  • Anonymous

    Так ваші підписи точно допоможуть)
  • Anonymous

    Та це навіть і не "його" канал-він "незалежний журналіст"-тобто,як проститут,віддається всім,хто платить. Заплатить влада-він почне "свій" канал лайном обливати...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих» 08:27 Сьогодні вітаємо Христину та Павла. Історія, іменини та прикмети 18 травня 08:12 В завершальному матчі сезону «Нива» в гостях розгромила «Реал Фарму» 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає адвокат 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up