Зник революціонер-координатор Вінницької Народної Ради Сергій Чумак?

Зник революціонер-координатор Вінницької Народної Ради Сергій Чумак?
В Інтернеті поширюється інформація про те, що зник координатор Вінницької народної Ради Сергій Чумак. Журналіст 20 хвилин з'ясовував, що відомо з цього приводу.

На сторінці спільноти Вконтакті “Вінницька Народна Рада” розміщена інформація про те, що зник координатор Вінницької Народної Ради Сергій Чумак. Така ж сама інформація “висить” на сторінці Сергія Чумака.

У повідомленні йдеться про те, що Чумак не виходить на зв’язок з 24 січня. Це сталось після прес-конференції, на якій він повідомив про план дій Вінницької Народної Ради. Як повідомляється, Сергій не повернувся додому після того, як вийшов ввечері до магазину. Близько 22.00,  він ще говорив з братом по телефону , але номер був прихований. 

У тому ж таки повідомленні йдеться також про те, що Чумак може знаходитись в одній із вінницьких лікарень. 

Відео дня
> Як повідомив в телефонній розмові один із друзів зниклого Андрій Горчат, зараз інформація про Сергія Чумака суперечлива. Горчат розповів, що до нього дзвонять різні люди. Одні розповідають, що Чумак з ними зв'язувався, інші - що він і справді зник.Телефон самого Сергія Чумака не відповідає.
Ми продовжуємо слідкувати за ситуацією, якщо з’явиться будь-яка інформація ми вам повідомимо.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (71)
  • Anonymous

    Я Чумака Сергея знаю еще с 90 годов, нормальный парень, скорее всего за ним следили, и похители спецслужбы перед захватом администрации, дай Бог что б он был живой!
  • Anonymous

    чтобы сдерживать активных дураков и не давать им разрушить то, что умники произвели. В регрессирующей стране дураков столько же, однако среди верхушки наблюдается рост доли глупых бандитов, а среди остального населения — наивных простаков. Такая смена расклада неизменно усиливает деструктивные последствия действий дураков, и вся страна катится к чертям.
  • Anonymous

    ти б трохи історію повчив і біографію глянув. чумак не вліз, а один із засновників уна унсо. і з режимом боровся ще з 1989 року.
  • Anonymous

    знал я этого чумака лично.сначала пролез в уна унсо и всем на уши сцал что воевал в приднестровье а сам бухал в стрижаве самогонку.балабол он и лицемер.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 На Європейській площі перевіряли цукор, вакцинували, робили тест на ВІЛ photo_camera 20:07 Вода лише в чверті досліджених у Вінниці криниць відповідає санітарно-гігієнічним нормам 19:12 Старі фото Вінниці. Яким було наше місто і його мешканці у 80-х роках минулого століття photo_camera 18:37 Важко зберігати спокій? Є проста техніка дихання для подолання стресу play_circle_filled Від читача 21:52 Підтримайте, будь ласка, петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:02 Оголосили підозру та взяли під варту розповсюджувача канабісу play_circle_filled photo_camera 17:25 «Бойові каски замість корони тримали над головами». Дружина поїхала до чоловіка вінчатися на фронт 16:37 Рятувальники отримали нову техніку та медикаменти від благодійників play_circle_filled photo_camera 16:30 Меланома у дітей: причини, фактори ризику та профілактика захворювання 15:56 Електроенергія по годинах: з'явився графік відключень на шість черг 15:03 «Потрібно поспішати жити»: захисник з позивним «Івасик» про життєві цінності 14:21 У Хмільницькому районі під колеса легковика потрапив пішохід. Потерпілий у лікарні photo_camera 13:37 «Депортація досі триває». Історії трьох кримських татар, яких вигнали з рідних будинків photo_camera 13:13 Сьогодні — День боротьби за права кримськотатарського народу 12:16 Підстанція обленерго знеструмлена через падіння уламків ворожого безпілотника 11:57 Зірковий український комік Влад Шевченко вперше стане батьком 11:19 У Гайсині врятували 84-річну жінку та чотирирічну дитину з задимленого під'їзду 10:41 Гучно було і на Вінниччині: вночі ворог знову атакував нас ударними «шахедами» 10:27 Вінниця прощається із полеглим 23-річним воїном Олександром Лєсніком 09:15 Тульчинський захисник Денис Грінзіцький отримав «Хрест хоробрих»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up