Особливу відзнаку отримала жінка-сільський голова

Особливу відзнаку отримала жінка-сільський голова
Одна із найдосвідченіших очільників територіальних громад Жмеринського району Жуковецький сільський голова Тріскун Надія Степанівна удостоєна особливої відзнаки району - „90 років. Жмеринський район”.

 

Свою посаду Надія Степанівна обіймає вже понад 25 років, з 1988 року. Всі ці роки була надійною опорою громаді, впевненим керманичем кораблю під назвою Жуковецька сільська рада. Люди, які її обрали не шкодують про це. Адже за роки її головування одна з найбільших сільських рад зазнала значних змін на краще. До її заслуг треба віднести покращення благоустрою, газифікацію сіл, проведення та відновлення водогонів, реконструкцію і ремонти закладів соціальної сфери, перемоги у різноманітних конкурсах проектів розвитку громади, багато іншого. А все завдяки її непосидючості, наполегливості та ініціативності. Важливим у секреті її успіху є той факт, що Надія Степанівна користується повагою і щирою прихильністю людей та влади, має вагому підтримку в усіх гарних починаннях.

  11 лютого 2014 року, в день її народження, висловили свою повагу та привітали Н.Тріскун голова райдержадміністрації Ю.Твердохліб, його перший заступник О.Монастирський, голова районної ради С.Гринчук та його заступник Н.Рожок.

 

  З великою приємністю Юрій Михайлович вручив Надії Степанівні за вагомі заслуги перед районом, багаторічну, віддану працю, активну життєву позицію відзнаку та Почесну грамоту райдержадміністрації і районної ради. Побажав ще багато років при доброму здоров’ї вносити свій вклад у справу розвитку територіальної громади, вірою і правдою служити своєму народові та розбудовувати нашу Жмеринщину.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up