Соборну повністю перекрив натовп протестувальників. Кричить "Зека - геть!".

Соборну повністю перекрив натовп протестувальників. Кричить "Зека - геть!".
У Вінниці близько двох тисяч людей перекрили центральну вулицю міста - Соборну. Кричать "Зека Геть!".

Люди зібралися біля будівлі Облдержадміністрації. Рух транспорту в центрі міста повністю зупинений.

Учасників цієї спонтанної акції протесту різного віку. Але більшість - молодь. Люди кажуть, що заклик прийти сюди побачили у соцмережах.

- Близько 17.10 невелика кількість людей почала постійно переходити на пішохідних переходам, кружляючи навколо перехрестя, - каже один з учасників. -   Буквально за 10-20 хвилин людей стала дуже багато. Я так розумію, що серед людей є і прості перехожі, які йшли мимо, побачили протест і вирішили долучитися.

Відео дня
> По місту виникли числені корки з авто. 

Детальний репортаж з революційної Соборної чекайте найближчим часом.   

Коментарі (199)
  • Anonymous

    http://m.youtube.com/watch?v=2sctwH80axo&feature=youtube_gdata_player&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D2sctwH80axo%26feature%3Dyoutube_gdata_player
  • Anonymous

    Це дуже добре, шо серед читачiв є слабоумні і перелякані аналітіки, а проще говоря, малопроінформовані люди, хотілось би їх проінформіровать. "Нада смотреть кому вигодна кровь на майдане, а она вигодна Амеріке і Європе, коториє хотять поработіть наши ресурси і людей." Поработіть как, іспользовать як дешеву робочу силу? Так уже давно там, і це щітай тобі повезло, якшо тобі вдалось устроїтись як дешева робоча сила. Забрать наші ресурси? Так з диктатором легше договориться про ресурси ніж з нормальним, це видно по Африкі. Америка-Європа должні за овощей триматись мертвой хваткой, якшо їм нада ресурси. Диви, якшо в овощей по-людськи попросить, як зробили китайці, то воно тобі все оддасть за стілкяні буси: і земельку на Дніпропетровщині і в Криму - хочеш рий собі глубоководний порт, хоч - мілководний, заводь сюди свої танкери, баржі, кораблі, хай бороздять берега Криму, строй міст, трасу - чуствуй себе як дома. Амеріканци хотять твій шельфовий газ забрать і для цього устроїли революцію? Aмериканці - це кредитори і їм нада свої гроші отримать назад. Якшо Україна банкрот, то гроші будуть брать ресурсами. Оно овощі вже пропустили Шеврон в Олеське родовище - так воно і буде, візьмуть газом. А як їм революція допоможе повернуть борг? Шо там ще проїсходе в твойом переляканом мозгу? "Європейцам ми нужни как ринок!" В тебе грошей нема, який ринок, шо ти будеш куплять? Якшо в тебе є гроші і замість вонючого сиру з просроченого китайського сухого молока доведеться куплять французькі сири на Новийгод, то ти сильно ростроїся? Да, європейці хотіли б продать тобі свої машини по європейській ціні, якшо можна, но хуй тобі, будеш платить такий таріф, як Партія Районів скаже. "Оні хотять іспользовать нас как склад токсічних отходов отработаного ядерного топліва." А чо хотять? Януковоч вже розрішив: в Запорожську АЕС вже звозять отработане топліво з європейських АЕС, ми уже склад токсичних відходів, і без революціi. Но кому же ето вигодно, может Путіну? Та може й Путіну, но не зараз, а после Олімпіади. Но кому же ето вигодно прямо сейчас? Овощам - вот кому. Всі позичені гроші освоять на золоті унітази і дворци, бо це вже кінець банкета, можна не мелочітись на пенсії і виплати, а тобі скажуть шо пенсій і зарплат бюджетникам скоро не буде, бо блядь, революція. Овощі вже все всим розрішили - європейцям, американцям, китайцям, Путіну - все про шо ти мог токо догадаться в страшном сні, - все продали, взяли гроші, прожерли, просрали, понастроїли жилья для сімї за рyбежом і тут, вивили в офшори, а тобі про це даже балакать не можна, бо стаття.
  • Anonymous

    щоб ти здох Янукович
  • Anonymous

    щоб ти здох Янукович
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up