Вінничани в масках скандували під офісом Партії Регіонів та закидали яйцями "Варшаву"

Вінничани в масках скандували під офісом Партії Регіонів та закидали яйцями "Варшаву"
Сьогодні активісти вінницького Євромайдану бойкотували під вінницьким офісом Партії Регіонів та Укртелекомом. А "Варшаву" закидали яйцями.

21 січня, о 17:00 на Театральній площі зібралась громада, яка висловлювала своє незадоволення останніми подіями в країні. Близько 50-60 активістів, на чолі з членом Оргкомітету Народної Ради Юрієм Хортом вирушили до вінницького офісу Партії Регіонів, який знаходиться на вулиці Театральній, навпроти театру імені Садовського.

{photo_gallery id=2838|}

Більшу частину учасників складала молодь. Натовп скандував "Ре-во-люція" та "Слава Україні-Героям Слава". Далі активісти вирушили до відділення "Укртелекому", що знаходиться на вулиці Козицького, поблизу ТЦ "Sky Park" де також вигукували лозунги і закликали бойкотувати компанію. (Нагадаємо: власником ПАТ "Укртелеком" є Рінат Ахмєтов, член Партії Регіонів.).

Відео дня
> {photo_gallery id=2839|}

Наступною точкою був супермаркет "Варшава", на вулиці Соборній (Мережа супермаркетів належить Наталії Гетце, депутату облради від Партії Регіонів). Натовп скандував "Не купуй у ригів", а коли активісти вирушили назад, на Театральну, хтось з натовпу кинув декілька яєць по дверям супермаркета.

{photo_gallery id=2840|}

Нагадаємо: Вінничани, під керівництвом "Вінницької Народної Ради" оголосили страйк та бойкот підприємств і торгових установ, які належать регіоналам.

{photo_gallery id=2841|}

{photo_gallery id=2842|}

Читайте також:

Вінницький Євромайдан бойкотує бізнес регіоналів

Коментарі (81)
  • Anonymous

    торнтуй, як справи? Як очко після вчорашнього?
  • Anonymous

    Фашизм? аргументуй
  • Anonymous

  • Anonymous

    Ну о приходь до мене,чи засцявся?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up