Вінницька Народна Рада оголосила регіоналів та комуністів у Вінниці поза законом

Вінницька Народна Рада оголосила регіоналів та комуністів у Вінниці поза законом
Більше 130 депутатів усіх рівнів взяли сьогодні, 26 січня, участь у засіданні Вінницької народної ради, яке пройшло в приміщенні обласної державної адміністрації. На початок форуму, 12.00, для участі в ньому зареєструвалися 61 депутатів районних рад, 58 — міських, сільських та селищних, 26 — обласних і двоє — народних (Володимир Яворівський та Геннадій Ткачук).

Учасники зібрання оголосили про створення профільних комітетів Народної ради (бюджетного, житлово-комунального, організаційного, інформаційного, молоді та спорту та ін ), назвали склад виконкому (поки що це 16 людей —  Шевченко, Щербаківська, Фурман, Порошенко, Редько, Базелюк, Палій, Свитко, та ін) і доручили присутнім депутатам місцевих та районних рад створювати в себе на місцях Народні ради. Також учасники одноголосно проголосували заборону діяльності Партії регіонів та Комуністичної партії України на території області. Також заборонено використання символіки обох політичних сил. 

Водночас, Людмила Щербаківська повідомила, що ні голова обласної адміністрації Іван Мовчан, ні голова облради Сергій Татусяк, своїх повноважень не склали. За її словами з обома тримають переговори. А з Мовчаном сьогодні має зустрічатися нардеп Володимир Яворівський. На цій зустрічі також буде присутній очільник обласної міліції Русин. 

Як сказав сам Володимир Яворівський, кінцева мета майдану — відставка Верховної Ради, Уряду та Президента, проведення позачергових виборів депутатів усіх рівнів та глави держави та скасування законів 16 січня. 

Відео дня
> Тим часом, уже з завтрашнього дня засідання Народних рад мають пройти і в районах Вінницької області.

Читайте також:
Вінничани штурмують обласну адміністрацію. Всередині - газ
Вінницька ОДА утримується людьми. Оголошено створення комітетів Народної ради
Губернатор Вінницької області Мовчан заявив, що не піде у відставку
У захопленому приміщенні Вінницької облдержадміністрації формуються загони самооборони
Біля Книжки, де проходить альтернативне засідання ОДА, напали на журналістів
Фоторепортаж із захопленої вінницької ОДА
Як вінничани захоплювали Вінницьку обласну Раду
Захоплення Вінницької ОДА: Активісти використовували вогнегасники і газові балончики, міліція - лише оборонялася (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Під час захоплення обласної адміністрації побили 15 правоохоронців
Кілька сотень активістів збираються стерегти Вінницьку ОДА вночі. Потрібні їжа, дрова та бочки
Завтра Народна рада скликає всеобласні збори депутатів у приміщенні Вінницької ОДА
Революціонери обживаються у захопленій ОДА: прибирають, готують їжу та поливають водою сніг
Вход в обл.совет свободен. Заходите посмотреть и погреться (ВИДЕО)
Вінницьку облраду захоплювали "бойовики" з західних областей?
В захопленій Вінницькій ОДА люди переночували спокійно. Хоча без провокацій не обійшлось
Захоплена ОДА: Міліція навіть близько не підходить



 

Коментарі (463)
  • Anonymous

    чтобы сдерживать активных дураков и не давать им разрушить то, что умники произвели. В регрессирующей стране дураков столько же, однако среди верхушки наблюдается рост доли глупых бандитов, а среди остального населения — наивных простаков. Такая смена расклада неизменно усиливает деструктивные последствия действий дураков, и вся страна катится к чертям.
  • Anonymous

    В село, рагуль. В Вэлыки Дидушичи.
  • Anonymous

    в удаленном месседже был грязный мат бьющегося в бессильной злобе майдауна.
  • Anonymous

    вапнярских селюков, возомнивших себя "революционерами".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up