У міському транспорті Чорткова збільшили вартість проїзду

До 2 гривень зільшили вартість проїзду в міському транспорті Чорткова з 18 березня.

Згідно рішення виконкому Чортківської міськради тарифи вступили в дію з 18 березня 2011 року. На два тижні раніше погодили підвищення цін на маршрутному транспорті інших перевізників.

Цікаво те, що підприємство пропонувало збільшити вартість проїзду до 2, 50 грн, але виконком виступив проти такого рішення, повідомляє "Вісник Правди". 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    там того Чорткова: автостанція та агромаш. 5 км від силу. а от дороги там вбиті шо нема слів. ти дивишся на дорогу, аби в яму не влетіти, а менти дивляться, який знак ти порушив.

    Anonymous reply Anonymous

    Автобуси там курсують від Агромаш а це початок міста і іде аж до Цкрового заводу селища Заводське...так що там не 5 км а цілих 15 а той 20 тому що автобус ще заіжжае до Мясокомбінату...так що виходить файноий кусок дороги ...тим білше що центр вкладений бруківкою яка розстрясае автобус та техніку а це додатковий ремонт...а тим більше що вартість пального підросло ..Роблю висновок підняття оправдане 50 копійок більше оплатити для рядового споживача послуг ниша посильна та незамітна а для перевізника радость ....І ще коли мясо піднімають десятками гривень то ніхто нічого не кричить та не обмежуе підняття а якщо перевізники підняли на 50 коп то ажіотажу повна часа....і ще перед празниками мясо хапають кілограмами та очередя стоять як у совкові часи а все плачуться на життя....Я автобусів немаю так що як хтось хахоче мене облити то нестарайтесь напрасно бо ви в точку не попадете ..всьо голосуем за мій пост ставимо оцінки
  • Anonymous

    Так то ж Чікаго

    Anonymous reply Anonymous

    весь чортків в штатах.... пропуную поставити вартість 2$
  • Anonymous

    Цікаво, куди ж там в Чорткові на 2 грн їхати? Хіба що та маршрутка аж до Бучача доїжджати буде ;)))))))))

    Anonymous reply Anonymous

    Це нас готовлять до 2,5 грн., мовляв в Чорткові дорожче, ніж в Тернополі - несправедливо, бо має бути навпаки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачать з різних мікрорайонів міста. «20 хвилин» дізнаються подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up