Житомирський ФК "Арсенал" вдома зіграв внічию з бердичівлняами

Житомирський ФК "Арсенал" вдома зіграв внічию з бердичівлняами
У Х турі чемпіонату області житомирський ФК «Арсенал» на своєму полі розійшовся миром, 1:1 з найпринциповішим суперником — ФК «Бердичів».

Рахунок в зустрічі першими відкрили саме гості ще всередині першого тайму. Відзначився Володимир Креденцер. Втім вже за декілька хвилин житомирянам вдається відігратись. Після цього обидві команди почали грати набагато активніше, проте результату це не принесло жодній з сторін. Надійно грав як захист, так і воротарі обох команд. А під кінець першого тайму житомиряни не змогли реалізувати пенальті. В другому таймі рахунок так само не змінився, хоча моменти були в обох команд. Житомирянам трохи не вистачало злагодженості і гостори атак, щоб пройти захист бердичівлян.

- Цього сезону нам ніяк не вдається обійти Бердичів. Двічі програли, коли цього могло і не бути, а зараз знову трохи не вистачило. Але ми не ставимо ніяких глобальних завдань. Маємо деякі проблеми зі складом. Фактично, в нас в кожній грі стратегію і тактику потрібно вибудовувати по новому, - прокоментував гру головний тренер ФК «Арсенал» Микола Подраний. - Є велике бажання хлопців, але зіграності не вистачає. В цій грі в нас було чотири нові гравці. Сьогодні на полі грали два гравці 95-го року народження, один 94-го і два чоловіки 93-го. П’ять чоловік — 16-17 років, які вперше виходять на таку гру. В декого ще коліна трхи трясуться і він в собі не зовсім певен. Але це з часом пройде. Ми хочемо зараз виховати своїх гравців. А результат прийде з часом.

Поки житомиряни знаїодяться на четвертій позиції в турнірній таблиці, маючи в активі 14 очок. Але в запасі житомирян ще дві незіграні зустрічі першого кола — домашні ігри з ФК «Бараші» та ФК «Авангард», а також половина другого кола в запасі. Тож житомиряни ще мають всі шанси поборотись за звання чемпіона.
Вже цього тижня «Арсенал» має зіграти пропущену гру з ФК «Бараші».

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:19 У Житомирі відбувся відкритий турнір з волейболу присвячений пам’яті Героя АТО Дмитра Ільницького photo_camera 11:00 Україна і Польща домовилися спільно шукати українські родини у Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну 10:40 Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України запрошує воїнів перемоги! play_circle_filled 10:20 Збитки на понад 4,3 мільйона гривень і шкода довкіллю: ексдиректору підприємства з видобування лабрадориту в Новоборівській громаді повідомлено про підозру Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 10:00 Судитимуть жителя Харківщини, який переробляв стартові пістолети в бойові і продавав через інтернет photo_camera 09:39 Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:20 Росія вдарила по енергетичних об'єктах України: є пошкодження і відключення 09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up