“Галицькі ведмеді” за класом рівні хмельничанам

“Галицькі ведмеді” за класом рівні хмельничанам
Хмельницький “Проскурів” переміг тернопільських “Галицьких ведмедів” із розгромним рахунком 8:4.

Проте на старті поєдинку у наших хокеїстів не все вдавалося. Як вважає голова хмельницького хокейного клубу “Проскурів” Олег Алексейчук, команда просто не налаштувалася належним чином на гру:
- Хокей є хокей. Видно не налаштувалися одразу. Більше бажання було у “ведмедів”. Але ми могли забити, просто не забивали. Нам потрібно було, щоб відкрилися їхні ворота. У кінцевому підсумку вони відкрилися. Рахую переломним голом був гол Безпалька при рахунку 3:1 і він зробив рахунок 3:2. Також важливим був гол Геннадія Маслієва, коли він зробив 4:3 і вже далі забивали Кондак, Пастухов, Оган.
У другому таймі хмельничани заграли активніше.
- Хлопці хотіли перемогти, тому налаштувалися на перемогу, на боротьбу. Нападник повинен атакувати у їхній зоні, а захисники повинні підтримувати нападників. І, лише, тоді може бути хороша гра, а якщо ми граємо так, що хочемо у пас пройти через центр у їхню зону, то звичайно не виходить. Зараз у сучасному хокеї вкидають у зону, потім перехоплюють і забивають голи.
В останньому періоді вам уже полегше гралося?
- Так, уже легше. До того ж, це наш майданчик. Ми тут постійно тренуємося, граємо, а вони тренуються у себе в Тернополі. Ну а в Тернополі уже нам буде важче.
Загалом як оцінюєте суперника?
- Я рахую, що “Галицькі ведмеді” такого ж класу як і ми. Можливо, їм десь у чомусь поки не щастить.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 На "щиті" повернулись семеро захисників з Хмельниччини. Хто вони 20:35 Де не буде світла у Хмельницькому 15 травня (АДРЕСИ) 20:01 Голівудські зірки з українським корінням: дізналися, хто з Хмельниччини 19:41 Де вигідніше у Хмельницькому: порівняли ціни на курятину photo_camera Від читача 20:28 У Хмельницькому до Дня Вишиванки влаштують святковий велопробіг у вишитих сорочках 19:07 На водосховищі Хмельницької АЕС спеціалісти зафіксували мор риби (ФОТО) 18:35 «Маємо право на освіту»: мітинг проти скорочення Хмельницького обласного ліцею photo_camera 17:59 З торговельного центру у Хмельницькому зникло майно: затримали підозрюваного 17:25 Де контролюють швидкість на Хмельниччині. Карта «TruCam» та «Каскад» 16:40 П’яні за кермом: скільки нетверезих водіїв за тиждень спіймали хмельницькі патрульні 15:51 Мешканка Шепетівщини відмовлялася від опікунства на користь онука: що вирішив суд 15:06 Жителя Хмельниччини взяли під варту за викрадення автівок на Рівненщині 14:28 Попрощались з 29-річним військовим Артемом Кушнером. Без тата залишилось двоє доньок photo_camera 13:59 Хмельничанка, яка продавала дитячий візок, втратила більше 30 тисяч 13:18 «Втрамбувались» у три яруси: житель Хмельниччини та інші «пасажири» намагалися перетнути кордон 12:40 Хмельничан запрошують на екскурсію в криївку photo_camera 12:05 У пожежах на Хмельниччині виявили двох загиблих play_circle_filled photo_camera 11:51 Донорство у вишиванках: хмельничан кличуть долучитися до акції 11:24 У Хмельницькому та Кам'янці терміново потрібна донорська кров 10:05 Хмельницька міськрада здає в оренду 12 земельних ділянок. Де та за скільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up