Партнер рубрики Події

Відомі люди очима дітей

Відомі люди очима дітей
Відтепер у газеті “20 хвилин” нова рубрика – “Відомі люди очима дітей”.

 Задля експерименту кореспондент відвідала дитячий садочок № 14 і показала малюкам фото політиків, високопосадовців і просто відомих тернополян

Невідомі обличчя викликали у дітей багато емоцій, дехто сміявся, а хтось, навпаки, ледь не заплакав.

Відповідь на питання, хто зображений на фото, малюки не знали, але, серйозно подумавши, давали досить змістовні відповіді. Так, поступово, спілкування із дітьми переросло у веселу гру. Діти радо висловлювали свої думки і щиро вірили, що люди, яких вони щойно побачили на фото, дійсно є тими, за кого вони їх вважають. Вони мислили позитивно і говорили тільки те, що думали. А цікаву новину про те, що у світі є депутати і відомі люди, малюки чули, але як вони виглядають, не мають уявлення. Відтак поговоривши із дітлахами віком від чотирьох до п'яти років, кореспондент переконалась у тому, що дорослі і діти живуть на різних планетах. Цікаво, що ж каже малеча про наших високопосадовців?

Сергій Надал, міський голова Тернополя


Олександр (5 р.):
- Цей дядько ремонтує крани. Він носить із собою велику сумку з інструментами. Вчора він приходив до нас додому.

Відео дня
>Василь Деревляний, народний депутат


Юлія (4 р.):
- Це лікар. Він живе у лікарні, ходить у білому і лікує людей. На шиї у нього висить слухавка, яку він пхає у вуха. А ще цей дядько робить уколи. Я його боюся.

Іван Стойко, народний депутат


Остап (5 р.):
- Це дядько з вусами. Його показують по телевізору. Він сидить за великим столом і стукає по ньому молотком. А ще він свариться на людей.

Максим Черкашин, радник міського голови

Софія (4 р.):
- Цей дядько плаває на кораблі і ловить рибу. Він працює на морі і носить велику шапку. Я хочу з ним дружити.

Олексій Кайда, народний депутат


Іван (4,5 р.):
- Цього дядька показували у мультику. Він перетворився на велетня і хотів з'їсти принцесу.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Нарешті цікава замітка)))
  • Anonymous

    весело)))
  • Anonymous

    бідна принцеса-біатлоністка з Кайдою
  • Anonymous

    А Сергій Віталієвич ше той мужик...в сантехніка переодягається і до мамів ходить...вот чого в місті бардак з комуналкою)))

    Anonymous reply Anonymous

    ^))))))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up