За титул «Міс Україна» боротиметься 16-річна школярка з Житомира

За титул «Міс Україна» боротиметься 16-річна школярка з Житомира
Десятикласниця житомирської ЗОШ № 30 та модель агентства «PLES model management» Євгенія Машковська уже 30 березня братиме участь у фіналі конкурсу «Міс Україна-2013» і в разі перемоги отримає можливість представляти країну на «Міс Світу».

Втім, ще три місяці тому ні Женя, ні її батьки й подумати про це не могли, адже дівчина багато часу приділяла навчанню, мріяла стати модельєром і не повязувала своє життя з модельним бізнесом.
-    Вона у нас дуже скромна і завжди по кілька разів зважує все ніж щось зробити. Для мене було велике здивування, коли донька сказала, що її фото, які вона сама надіслала, сподобалися директору модельного агентства і її запросили на навчання, - розповідає мама красуні. – І от нам повідомили, що вона пройшла кастинг і тепер поїде в Київ на конкурс, де будуть дівчата з усієї України. Я звичайно дуже рада за свою дитину, як кожна мама, але  впевнена, що все буде добре, адже  побачила, що з нею працюють досвідчені люди і вони все розкажуть, порадять.
Перед від’їздом Євгенії в Київ  на підготовку до конкурсу журналістам «20 хвилин» вдалося поспілкуватися з нею та директором її модельного агентства.


-    На кастингу конкурсу в столицю ми повезли двох наших моделей. Я вирішила ризикнути і показати їм Женю, хоч вона у нас вчиться лише три місяці, і не прогадала, - радіє Дар’я Гаврилова, директор модельного агентства «PLES model management». – Для нас це велика радість і водночас відповідальність, бо «Міс Україна» - це конкурс високого рівня, де кожна дівчина намагається якнайкраще представити своє місто. На підготовку 26 учасниць з усіх куточків країни матимуть 10 днів. Увесь цей час вони житимуть у готелі, репетируватимуть, ставитимуть виходи і спілкуватимуться з відомими у модельній сфері людьми. Дуже важливо, щоб Женя, не зважаючи на відсутність досвіду, почувалася впевнено.
Секрет такого успіху юної житомирянки не може пояснити й директор модельного агентства "NONIK" , яке виступає регіональним представником всеукраїнського конкурсу. Каже, в Київ везла на вибір журі 10 дівчат з різних агентств Житомира, за плечима яких численні конкурси, відзнаки і покази. 


-    Можливо, от зараз якраз в моді такий типаж дівчат – худенькі, скромні й тихі, - пояснює Олександра Нонік. – Вона з легкістю обійшла інших конкурсанток. Цьогоріч відбір був серйозний. Не пройшли навіть дівчата з Одеси, Харкови, звідки зазвичай і виходять переможниці конкурсу. Житомирянки на «Міс України» вже досягали хороших результатів і були в числі фіналісток і нині вони продовжують успішну роботу у модельному бізнесі. Останні два роки наші дівчата у кастингах участі не брали, але нині Женя – наша маленька зірочка, на яку покладені великі надії. Це буде неймовірне щастя, якщо вона виграє.
Олександра з власного досвіду розповідає, що в таких конкурсах офіційний вихід на сцену після тривалих репетицій, - це формальність, адже переможниць обирають ще в процесі підготовки. Тому радять Жені значну увагу приділяти саме репетиціям, стежити за своєю поведінкою, з усіма дружити, відповідно одягатися і працювати й працювати.
Усю фінансову сторону підготовки та участі моделей в конкурсі на себе беруть організатори, тому з Житомира Женя брала з собою мінімум речей. Усі 10 днів вона буде в Києві одна і  лише 30 березня її зможуть підтримати Даша й Олександра.

Відео дня
>
-    Я ще жодного разу не виходила на сцену в якості учасниці конкурсу краси, тому дещо переживаю. У мене хороші наставниці і підтримка, а знаючи це, перестаєш боятися взагалі, - ділиться наостанок Євгенія. Поки її ровесники відпочиватимуть на шкільних канікулах, вона дефілюватиме і намагатиметься довести, що Житомир – місто найкрасивіших дівчат в Україні.


Приємним для Жені став і той факт, що разом з нею вперше свої, але дизайнерські сили, на цьому конкурсі пробуватиме житомирянка Марина Джин, яка готує вбрання для ретро-дефіле учасниць і виходу в дизайнерських сукнях 6 фіналісток.
 

Коментарі (2)
  • Anonymous

    А кто автор фото?

    Anonymous reply Anonymous

    У мене інформації про авторство фотографій нема. Їх не я робила, а надали представники модельного агенства на моє прохання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:00 29 березня: яке сьогодні свято, іменини, традиції і погода у Житомирі 18:36 Затримали підозрюваного у вбивстві чоловіка на Польовій 17:51 Центр протидії дезінформації оприлюднив список TikTok-каналів поширення ворожої пропаганди 17:27 Увага! Ускладнення погодних умов - вітер 15-20 м/с Від читача 15:28 У Житомирі гештальт-терапевтка та волонтерка Ксенія Лавріна проведе тренінг про те, як спілкуватися з військовими 17:00 У 2023 році українці щодня програвали в онлайн-казино близько 400 млн грн, — дані НБУ 16:56 На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо проміжних підсумків діяльності робочої групи “Прозорість та підзвітність” 16:40 Все про пандемічний грип: діагностика, профілактика 16:23 11 підліткових клубів Житомира змінили свої назви photo_camera 16:00 У цьому році ремонт доріг на Романівщині розпочнуть у червні. Тоді ж – і завершать! 15:38 Чи буде відкритий постійно Ботанічний сад у Житомирі та хто його фінансує photo_camera 15:20 Ув’язнення загрожує директору комунального підприємства за угоду на постачання електроенергії, що завдала збитків на близько 700 тисяч гривень 15:00 На проходження НМТ у Житомирській області за два тижні зареєструвалося 6 649 кабінетів здобувачів освіти 14:41 З 1 квітня збільшиться розмір компенсаційних виплат роботодавцям, - Держслужба зайнятості 14:20 На Бердичівщині через необережність під час паління згоріла оселя - господар загинув 14:01 Прокуратура повернула Ружинській громаді з приватної власності греблю вартістю понад 800 тисяч гривень 12:40 ДТП з мотоциклом на Олевщині: дві жінки в реанімації, травмований і нетверезий керманич photo_camera 12:21 На вимогу Екоінспекції в Житомирі впорядковано територію на схилі річки Лісна біля Сосновського мосту 12:00 Чемпіони України з футзалу U-15 (2009 р.н.) photo_camera 11:40 Як отримати "Пакунок малюка"
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up