У Вінницькому міському суді підробили реквізити на позовній заяві, а вінницькі прокурори продемонстрували “надлюдські здібності”

У Вінницькому міському суді підробили реквізити на позовній заяві, а вінницькі прокурори продемонстрували “надлюдські здібності”
У Вінницькому суді знаходиться позовна заява з підробленими штампом, датою та потрощені диски з аудіофонограмою судових засідань за позовом кандидата наук до ректора Вінницького медуніверситету Мороза В.М. За фактом службового підроблення вінницькі прокурори, навіть, не розпочали кримінальне провадження, але стверджують про відсутність підстав для їх реагування. Мабуть, вони керуються надлюдськими здібностями - “сьомим почуттям”, яке поставили вищим за Кримінально-процесуальний кодекс України.

Кандидат наук подала позовну заяву “Про визнання рецензій незаконними, скасування протоколів”. Відповідачі по справі - ректор Мороз В.М., посадові особи та працівники Вінницького медуніверситету та Національного фармацевтичного університету міста Харкова.

Заяву зареєстрував працівник канцелярії міського суду, поставив на ній штамп та власноруч написав дату її одержання “01.03.2012 р.”.

Проте на позовній заяві, підшитої до матеріалів справи у суді, зазначена підроблена дата одержання заяви судом - “05 березня 2012 р.”, замість ДІЙСНОЇ - “01.03.2012 р.”, яка ЗНИКЛА з заяви РАЗОМ ЗІ ШТАМПОМ.

Відео дня
> Підміна дійсної дати на підроблену надала можливість судді Іщук Т.П. винести неправосудне рішення та зобов’язати позивача сплатити судовий збір. Відповідно є незаконними ухвали судів апеляційної та касаційної інстанцій. У проханні позивача видати копію аудіофонограми судового засідання їй відмовили, мотивуючи тим, що “хтось поламав диски”.

На початку 2013 року Вінницьке управління МВС України відкрило три кримінальних провадження за фактом неправомірних дій посадових осіб Вінницького медуніверситету, а прокуратура Київського району міста Харкова - за фактом неправомірних дій посадових осіб Національного фармацевтичного університету міста Харкова.

Проте жоден прокурор прокуратури Вінницької області та міста Вінниці не вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань жодного факту з жодного з повідомлень про злочини, як вимагає новий Кримінально-процесуальний кодекс України, що набрав чинності 20 листопада 2012 року. Відповідно прокурори не проводили досудових розслідувань.

Вінницькі прокурори міцно “тримають оборону” з 2010 року і зазначають, що підстав для реагування прокуратурою не встановлено.

Вчора, 17 квітня 2013 року, суддя Вінницького міського суду Чернюк І.В. відмовив в задоволенні скарги на бездіяльність прокурорів прокуратури Вінницької області та міста Вінниці, які не внесли відомості з усіх звернень заявниці про вчинені кримінальні правопорушення посадовими особами Вінницького медуніверситету, прокурорами та суддями до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Факт службового підроблення реквізитів на позовній заяві у Вінницькому міському суді був детально описаний в одному з цих звернень. Як зазначив суддя, невнесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань із заяв, які за своєю суттю не є заявами про кримінальне правопорушення, не є бездіяльністю прокурора в розумінні положень ст. 303 ч.1 п.1 Кримінально-процесуального кодексу України. Свою ухвалу він визначив остаточною та такою, що не підлягає апеляційному оскарженню.

А отже, злочини, про які повідомила заявниця залишаються, а ті, хто їх скоїв - не покарані і становлять реальну небезпеку для суспільства.



Коментарі (4)
  • Anonymous

    Реальну небезпеку суспiльству становлять такi люди, Як ця кандидат наук!!!! Цiкаво, а чому тут не вказане прiзвищем людини, яка ось уже 2 роки судиться зi всiма, тероризуе колективи унiверситетiв? Пише листи в прокуратуру, Верховну Раду, Президету, мiнiстрам з наклепам. Тепер газетки пiдключили. Чому людинi просто не жити? Вона витрачае час на плiтки та склоки. Бридко, що газета теж бере в цьому участь! Треба мати свое обличчя, а не висвiтлювати iнформацiю не зовсiм психiчно здорових людей!!!!!!!
  • Anonymous

    Єдиним запобіжником таких подій є дійсна незалежність судової гілки влади, яка можлива лише за умови обрання та відклику суддів народом.
  • Anonymous

    И когда в наших судах будет порядок?
  • Anonymous

    Круто! Винницкая прокуратура самая крутая прокуратура! Там все ЯСНОВИДЯЩИЕ. Им не нужны ни документы, ни факты. Они все знают и видят заранее. Б..д..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up