Партнер рубрики Події

Під час велопрощі можна буде сповідатись

Під час велопрощі можна буде сповідатись
Тернополяни здолають маршрут з Тернополя до Унева і назад на вилосипедах протягом 17-19 травня. Разам з ними в дорозі буде їхати священик, який буде читати лекції на духовні теми під час відпочинку.

Під час прощі туристи відвідають святі міста Тернопільщини і Львівщини. Зголоситись до участі можна до 5 травня. Внесок учасника складає 50 грн.

- Долучитись до нас можуть всі охочі, - каже організатор Андрій Сухий. – Молоді люди, які не мають 18 років, мусять представити дозвіл від батьків. Попередньо ми проведемо зустріч, щоб узгодити деталі. Наприклад, ми мусимо знати в якому стані у людини велосипед. При потребі допоможемо полагодити його.

Відео дня
> В Унів велосипедисти будуть їхати протягом двох днів, а повертатись — один день.

- Ми хочемо повернутись у неділю. Так буде зручніше для учасників, - каже хлопець. – Тому зворотній шлях доведеться здолати за один день. Будемо робити короткі зупинки.

Велосипедист розповідає, що вони будуть ночувати у лісі. Із собою треба мати намет, каримат, спальник і теплий одяг. Також необхідно взяти аптечку для велосипеда і молитовник.

- У нас буде польова кухня. Також будемо палити ватру, - розповідає Андрій. – Загалом продуктами ми всіх забезпечимо. Бувають випадки, коли люди якісь продукти не їдять. Вони можуть взяти для себе харчування окремо.

Також організатори будуть винаймати автобус, який буде їхати разом із велосипедистами і везти всі необхідні речі.

- Також із нами буде їхати священик. - каже чоловік. – Охочі зможуть йому висповідатись у дорозі.

Зареєструватись на участь у велопрощі можна за телефоном 0-98-964-81-46 (Андрій).

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up