На мітингу 1 травня у Вінниці комуністи платили по 50 гривень? ...а журналісту погрожували

На мітингу 1 травня у Вінниці комуністи платили по 50 гривень? ...а журналісту погрожували
Журналіст "20 хвилин", готуючи репортаж з мітингу комуністів до Дня міжнародної солідарності трудящих, отримав інформацію, що за участь у акції людям заплатять по 50 гривень. Таку цифру озвучили троє різних людей. Згодом, "помічник нардепа" пообіцяв відірвати журналісту голову, за те, що той зафіксував факт розрахунку

Одна з дівчат сказала, що дадуть 50 гривень після мітингу. Інший молодик сказав, що його взагалі покликали взяти участь просто на вулиці і також обіцяли заплатити 50 гривень. Гурт хлопців, які стояли разом, заперечували що їм заплатили, але згодом один з них підтвердив, що поки грошей не давали, обіцяли, що заплатять згодом.

Після закінчення мітинга, багато молодих людей почали гуртуватися. Вони не розходилися. Згодом всі попрямували до "газельки" КПУ. А звідти через кілька хвилин вирушили до "лебединого озера", що у парку.

Ніхто не розходився, усі когось чекали. Через 30 хвилин, до натовпу людей, які щойно мітингували, підійшов чоловік, навколо якого усі почали "купкуватися". Одразу після цього, молодь почала поступово розходитися один за одним із задоволеним обличчям. Але не усі. Залишилося близько десятка людей, які емоційно щось обговорювали з прибувшим чоловіком. Після чого той почав кудись телефонувати.

Відео дня
> Журналіст "20 хвилин" в цей час, сидів в кафетерії, що біля озера та через вікно "фотографував природу" та все що відбувається. Раптом, від залишків мітингуючих, які невстигли розійтися, відділилися кілька молодиків, на чолі яких був той що прідійшов останнім. Вони попрямували до того ж кафе.

Зайшовши у приміщення, молодий чоловік одразу направився до журналіста. Він поводив себе агресивно, звинувачував його у неправомірній фотозйомці. Воно і не дивно, маючи позаду три людини в підтримку. Після чого почав погрожувати.

 - Якщо моє фото чи матеріал про мене з'явиться десь, то я тебе знайду та відірву голову, - каже невідомий молодик. - Можливо в тебе наркотики в кишені, ми зараз це перевіримо в міліції.

Після почутого, журналіст викликав міліцію. Почувши, що кореспондент телефонує правоохоронцям, агресивний молодик розказав хто він.

 - Та ти знаєш хто я такий, - каже агресивний незнайомець. - Та я юрист. Та я помічник Народного депутата України. Пішли вийдемо поговоримо.

На вимогу представитися і чітко сформулювати суть звернення, молодик не реагував та почав кудись телефонувати та фотографувати журналіста. Після  чого пішов геть. Через кілька хвилин, прибув черговий наряд міліції. Журналіст написав заяву про погрозу фізичною розправою, за його професійну діяльність.

Журналіст просить вінничан допомогти встановити особу чоловіка, який йому погрожував. Фото "помічника нардепа" нижче.

Погрожував журналісту розправою

Молодий "комсомолець" з транспорантом у вишиванці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (73)
  • Anonymous

    так це ясно, що всі комуняки-придурки. От тільки ті, хто на фото не є комуняками. Комуняки-то старі пердунчики, які розвалили совок і олігархують тепер. А ці діти просто заробляють гроші, і не треба їх засуджувати. Так, вони продають країну, підростуть, зрозуміють. А бабло ж потрібно їм зараз.
  • Anonymous

    Давайте на желторотика-ЛОХА (с фото )объявим охоту))Встретил- плюнь в морду!
  • Anonymous

    Поки всі активно святкували на пікніках, цей журналіст-папарацці (мабуть ніхто не запросив цього підглядача на відпочинок) знімав з-під кущів мітингувальників, а шо сміливості не стало вийти у відкриту поспілкуватись з комуняками? А цей пацик, що казав що він помічник депутата, може бути якимсь психічно хворим

    Anonymous reply Anonymous

    Школота, тобі скільки років? А що, сміливості не вистачає прийти в редакцію і сказати все це журналісту?

    Anonymous reply Anonymous

    А що це на вашій бичій мові означає "школота"? Це по-перше, а по-друге, в редакції журналіст, напевно, не сидить, адже він любить бути у засідках в кафе.
  • Anonymous

    Ну і що ви до хлопці пристали!!!!!!Я можу комусь розповісти що таке міжнародна солідарність працюючих!!!!!КПУ це наша воля!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    комуняку на гиляку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up