Форсаж по-Тернопільські

Форсаж по-Тернопільські
На цих вихідних до півтисячі людей зібралися в тернопільському аеропорті, щоб подивитися на парні кільцеві автоперегони.

 

В неділю, 19 травня команда RacingTeamTernopilliaспільно із Автомобільною федерацією України відкрила сезон автомобільних перегонів автоспарингом «Тернопіль 2013». Участь у заході приймали як тернопільські автомобілісти так і гості з Хмельницького, Львову та Івано-Франківська.

Кільцеву трасу для перегонів було облаштовано на злітній смузі аеропорту. 18 травня з 17.00 до 20.00 проводилися тренувальні заїзди. Наступного дня близько півдня розпочалися кваліфікаційні заїздиПо 14.00 відбулося офіційне відкриття перегонів.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Глядачі отримали масу задоволення і позитивних емоцій від гонкивони аплодували учасникам, підтримували їх вигуками і захоплено ділилися своїми враженнями.

В неділю більш кращого відпочинку і вигадати не можна було. - Говорить Максим. – загалом мені сподобалося. Але хотілося б щоб організатори залучили більше учасників. Також, шкода, що не провили заплановані після гонки конкурси: тюнінгованих та ретро автомобілів і на найгучніший автозвук. Чомусь ніхто не захтів брати в них участь.

Мені сподобалося. Досить цікавий спосіб провести вільний час. Я вболівала за водія синьої BMW(Оболончик Юрійпримітка автора), він своїм впевненим, швидкісним водінням відразу  завоював симпатію присутніх; і поставив рекорд гонкипройшов трасу за 56 секунд. – Ділится враженнями глядачка Наталя.

Максим, Богдан і Остап також вболівали за синю BMW. А ще вони були приємно здивовані виступом оранжевого ВАЗ-2101. Покладали на нього свої надії, так як водій показував надзвичайно хороші результати і майстерність, як для можливостей своєї машини.

О 18.30 було підбито підсумки змагань за п’ятьма кваліфікаційними класами і нагороджено переможців.

В класі FWD(передньопривідні автомобілі) з об’ємом двигуна до 1500 см3  перше місце посів Слезінський Олег. ДругеКуцло Ігор, а третєКирик Петро.

В класі FWDз об’ємом двигуна понад 1500 см3  лідером став Оболончик Юрій. Другий результат показав Власенко Володимир. Третім став Мопар Остап.

В класі RWD (задньопривідні автомобіліоб’ємом двигуна до 1600 см3  найкращий результат показав Литвин Юрій, за ним був Висоцький Юрій, а третім став Клименко Маркіян.

В класі  RWDз об’ємом двигуна більше 1600 см3 перше місце посів Капітула Михайло. ДругеПомелюзний Сергій. А третєПастернак Костянтин.

В ласі UNLIMабсолютним лідером став Оболончик Юрій. Срібло отримав Власенко Володмир, а бронза дісталася дебютанту змагань Волосковському Андрію.

 

Вітання переможцям!

Надія Терлецька





Коментарі (2)
  • Anonymous

    ахахха Форсаж,автор статті явно перегнула планку
  • Anonymous

    нуднувато трохи було, учасників мало
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік 22:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 21:01 Загинув 23-річний воїн з Тернопільщини Павло Мізоцький 20:02 «Халява вічною не буває»: судили посадовця за хабар 500 доларів. За що вимагав і як покарали? Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 19:03 Скільки коштує м’ясо до Великоднього столу у Тернополі: порівняли ціни у супермаркетах та на ринку photo_camera 18:03 На Гайовій поклали новий асфальт: який вигляд має вулиця після реконструкції photo_camera 17:20 На Кременеччині віддали землю під сміттєпереробний завод, а отримали — борги за оренду в сотні тисяч 16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up