Фоторепортаж з нічного "сафарі" на регіоналівських тітушок у Вінниці

Фоторепортаж з нічного "сафарі" на регіоналівських тітушок у Вінниці
Небайдужі вінничани підтримали київських подій на вулиці Грушевського та долучитися до спільної справи повалення режиму Януковича. Сотня активістів блокувала виїзд тітушок до столиці на антимайдан. Кількох “люмпенів” побили, але міліція майже не втручалася

Надвечір в День соборності України 22 січня у соціальних мережах з’явилася інформація, що з Вінниці готується виїзд не менше п’яти автобусів з проплаченими людьми на антиєвромайдан у Києві. Вінничани заведені подіями на вулиці Грушевського відреагували миттєво. Самоорганізувалися та домовилися зібратися, щоб перешкодити виїзд тітушок на проплачену провладну тусовку.
Збір був на 23.30 біля Сільпо, що на залізничному вокзалі. Там же на зупинці громадського транспорту вже стояли два автобуси, а навколо них невеличкими групами чекали пасажири. Усі до Києва. Усі на антиєвромайдан. Вигляд в останніх - люмпенський. Від багатьох чути “перегар”. В половини вигляд типових алкоголіків: опухлі носи, щоки, губи.
Радикальна молодь автобусам не дала поїхати в Київ. Один з водії втікаючи, мало не розчавив кілька людей. Він їхав прямо на них. Інший ненаважився тікати, але як превентивний метод - йому пробили колеса та розпирскали газ в салоні. Поїздка зірвалася. Два автомобілі з ППСниками, просто стояли осторонь. Міліція не ризикнула вмішуватися.
Згодом активісти отримали інформацію, що кілька таксистів блокують виїзд тітушок від центрального автовокзалу. Всі направилися туди. Дорогою біля радикалів постійно крутилися чорна “дев’ятка”, сіра BMW та автомобілі з міліцією.
На Автовокзалі один з автобусів вже був заповнений “мітингарями” та готувався їхати. Але йому завадили. Людей вивели з салону а незговірливого водія “погасили ” порошковим вогнегасником. Усім іншим “пасажирам”, які чекали “рейс” до Києві порадили розходитися.
Згодом приїхав регіонал в синьому одязі та по “понятіях” почав розповідати про свою ідейність. Його не слухали. Тим часом активісти зловили кілька “тітушок” в залі очікування автовокзалу. Найагресивніших почали заспокоювати силою. Але били не сильно, без фанатизму. Міліція, якої було зо три десятки змушена була реагувати і захистила “фанатів” Януковича. Правоохоронців було багато, але нікого не затримували.
В ту ж ніч, одному з активістів вінницького автомайдану, який блокував автобус з тітушками, хтось побив машину.

{photo_gallery id=2871|}

{photo_gallery id=2872|}

Відео дня
> {photo_gallery id=2873|}

{photo_gallery id=2874|}

{photo_gallery id=2875|}

{photo_gallery id=2876|}

{photo_gallery id=2877|}
Фото: Нестор Підгурський

Читайте також:

Нічна війна у Вінниці - євромайданери били "тітушок", а міліція спостерігала

Полювання на тітушок по-вінницьки

Коментарі (180)
  • Anonymous

    Я все понимаю, ну зачем было автобусы бить. Их просто заказали и они исполняли свою работу. Я с этими двухсот гривненщиками правильно зделали
  • Anonymous

    123, такой день настал :-) Иди убейся ап стенку! Не понял? Тогда слушай! Ты продался, продал Украину. За поганые баблосы, потраченные на пропаганду газетами, радио и тв твоих мозгов, на подкуп твоих жадных и вороватых "вождей", которым нафиг с тобой поделиться :-) , на "халявную" , многомиллионную майданную жрачку и спячку :-)
  • Anonymous

    Какое право имеет сопливое мудило, впоследствии - безработное, запрещать или разрешать кому бы то ни было, ездить туда, куда ему хочется!? Таких тварей долбанутых, нужно садить за решётку, не взирая на малолетство и дебилизм!
  • Anonymous

    Специально уточняю для долбо*бов: - Янукович Виктор Фёдорович, сам по себе, - не имел, и пока ещё не имеет никакого особенного значения, ему не служат и не его защищают. Он не Бог, не Царь и не Герой Имеет значение ГОСУДАРСТВО, попытку разрушения которого мы все сейчас наблюдаем. Захватив Верховную Раду, "майдауны" не превратятся в депутатов, а ввалившись толпой на Грушевского 12 - не станут Кабинетом Министров Украины. Они станут "просто бандой", нарушившей законы Украины, а их "заслуги" - сухим перечислением статей и преступных деяний. "Майданутость" - это образ жизни, сформировавшийся в результате целенаправленного воздействия внешних факторов. Одни любят живопись, другие увлекаются спортом, третьи целиком ушли в работу и карьеру, кто-то пьёт, ловит рыбу, никак не выйдет из интернета. Кто-то вообще, блин, "голубой" А "эти" - любят "майданить" Собраться, поорать, разбить, залезть, насрать. Приписать свои проблемы другим, найти "врагов", пометить столбы и деревья. Наваленные кучи хлама и намалёванные на стенах гадости - это так им мило, приятно глазу, уютно, и это и есть то, что "майдауны" из себя представляют. Это грязь, в которую мажутся, которая разносится и распространяется. Нам есть за что бороться, чтобы не утонуть в этой грязи самим, спасти от неё, очистить и сохранить детей, оградить и защитить стариков!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up