Про заражені голки на форумі говорять 200 тернополян

Про заражені голки на форумі говорять 200 тернополян
Днями на форумі www.krapka.te.ua з’явилася інформація, що нічний клуб “Лас-Вегас” закривають, і причиною цього є знайдені там голки, заражені вірусом імунодефіциту людини. Жодних підтверджених даних форумчани у допис не долучають, вони лише обговорюють чутки та діляться своїми враженнями

В адміністрації “Лас-Вегасу” інформацію про закриття закладу заперечили і запевнили, що відвідувати дискотеки у них цілком безпечно.

  • Я не знаю, чи це якась замовлена акція, чи помста якогось ображеного відвідувача, але суть таких наклепів одна – опорочити нашу репутацію, - говорить власник “Лас-Вегасу” Володимир Барановський. – Розголошувати таку брехливу інформацію – просто аморально і людей, які це роблять, я вважаю нездоровими.

Працівники дискотеки говорять, що інформація про якісь уколи до них донеслась також з чуток. Нічого подібного в їхньому закладі, кажуть вони, не було і бути не може.

  • Це просто непідтверджені чутки, - говорить адміністратор нічного клубу Світлана Мельник. – Ми працюємо в нормальному режимі, а щодо якихось уколів, то до нас жодних скарг від клієнтів не надходило.

Також у “Лас-Вегасі” запевнили, що навіть якби хтось і хотів зробити щось подібне, то йому б цього не вдалось.

Відео дня
l>
  • У нас, окрім власної охорони, під час дискотеки працюють міліціонери, які стежать за порядком і в разі потреби виявляють будь-яких порушників, - каже пані Мельник.
  • Тема про уколи зараженими шприцами створена за адресою http://forum.krapka.te.ua/showthread.php?t=29183 більше місяця тому. За цей час сюди дописували більше 200 чоловік, а переглянули тему майже три з половиною тисячі.

    • Я в “Лас-Вегас” ходжу уже з другого курсу, а зараз я на 4, і нічого такого не бачив, - каже постійний відвідувач закладу Микола Станіцький. – А чутки ці з періодичністю в півроку роздуваються, а потім забуваються, і так постійно.

    В міському центрі зв’язків міліції з громадськістю кажуть, що про уколи шприцами, зараженими СНІДом, в Тернополі взагалі не чули.

    • Станом на сьогодні жодної заяви, пов’язаної з уколами в нічних клубах чи деінде шприцами з метою зараження до нас не надходило, - каже начальник центру громадських зв’язків обласної міліції Сергій Шворніков.

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі (31)
    • Anonymous

      Цей помийний Лас Вегас вже давно треба закривати.В народі давно ходить назва КОНЮШНЯ.Але поки господарі КАШЛЯЮТЬ його ніхто незакриє.
    • Anonymous

      Плітки не плітки, але пошкодуйте своє життя! Посидіть краще вдома перед тєліком з кружкою чаю. Серйозно! Це вам точно не завадить!
    • Anonymous

      як би там не було, але чомусь такі плітки пішти! питання чому???? у Львові такі речі роблять це точно, і є підтвеерджені дані!!! від Львова ми не далеко, а дибілів і нам не бракує. так що це дійсно реально!!!! а нарахунок міліції - в мене вкрали тел, в міліцію я не пішла, вкрали гаманець теж не пішла, вечером верталась додому пянюки приставали нахабно - стразу набралась- теж не звернулась - а чому та тому що толку з них як з козла молока!!!!! вирішити проблему не вирішать!!! а от тільки хтось би звернувся так у всіх газетах вже б засвітили по всіх радіо і тв передали!!!! а з такими хворабами і так жити важко то нехай всі дізнаються і тоді вже навіть з дому не вийдеш!!!! то як???????????????
    • Anonymous

      брехня це все! по-перше, ВІЛ може жити поза організмом лише декілька хвилин. термін життя вірусу всередині голки або шприца впливає ряд факторів, які супеерчать пліткам; по-друге, чомусь таку інформацію поширюють лише про Лас-Вегас та частково про Алігатор, а Маракана контингеном від першого не значно відрізняється якісно, а лише кількісно. а ті, яких "вкололи" могли б придумати й іншу відмазку, бо єдиний спосіб, яким там можна заразатися - статевим шляхом. там такого можна надивитися - одна розпуста, ніяких естетичних норм - з ким-попало..як кролики...

      Anonymous reply Anonymous

      З ким попало і де попало! Перегляд - безкоштовний.

      Anonymous reply Anonymous

      це точно!

      Anonymous reply Anonymous

      а якщо я заражена і хочу спортити життя комусь іншому то чи не важко буде мені вколотись голкою а після цього відразу вколоти когось? вірус ще житиме!!! то як такий варіант?
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 11:00 У Тернополі чоловік заховався у туалеті піцерії й вночі вкрав гроші з каси play_circle_filled 10:22 Що зміниться в Україні з 1 травня: мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята 09:35 Паска, панетоне, коломба: чим відрізняється випічка на Великдень 09:01 Незряча дівчина з Тернополя довірилась молодикові «з інтернету», той обманув її на тисячі гривень 08:01 Чи працюватимуть банки на Великдень та травневі свята: графік
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up