Партнер рубрики Події

Дорогу на Тарнавського почали латати

Дорогу на Тарнавського почали латати
Працівники ВАТ ШБ–24 цілий день, як самі ж розповідають, підготовлюють дорогу до ремонту. На час роботи ремонтників, дорогу на Тарнавського частково перекрили, нею їздив лише громадський транспорт

Комунальники засипають щебенем найбільші ями на дорозі та зазор між дорогою та бордюром. Обіцяють працівники ШБУ, що вони заасфальтують найбільші ями на дорозі, які вони перед тим засипали щебенем. Така робота, за словами ремонтників, триватиме кілька днів. Лише після цього почнеться основний етап робіт із технікою. Так званий “ямковий ремонт” ремонтники проводять без складної, великої техніки. Точної дати початку повноцінного ремонту дороги на Тарнавського працівники ВАТ ШБУ–24 не називають. Ремонт дороги на Тарнавського, водії, які часто нею їздять сприймають “на ура”. Люди, говорять, що чекали ремонту лише в травні, як пообіцяла влада. Нарешті почали робити ту дорогу, я нею щодня їзджу то так машину вгробив, ніби полями катався, - говорить водій Сергій Максюк. - Тепер лишається сподіватись, щоб хоч на совість зробили. Нагадаємо, ремонт дороги почали ще у жовтні минулого року, тоді ремонтники зняли верхній шар асфальту й перестали ремонтувати дорогу через погіршення погоди. Кілька місяців на дорозі на вулиці Тарнавського — численні ями, вода й болото.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    вся біда в тому, шо Заставний, або якийсь інший мажор на наступних виборах найме за грубі гроші "тєхнологів" і знов наші селяни поведуться. і те саме з дорогами і іншою фігньою повториться. мер, депутати і чиновники вклали бабло в те, щоб опинитись при владі і тепер тирять все що можна на кожному кроці. тому і дороги такі бо ми такі виборці - ЛОХИ!

    Anonymous reply Anonymous

    Після ремонту доріг по вул.Руській,Ст.Бендери,а перед тим дороги Київ-Одеса,один чоловік ,якого колись назвали "людиною року"Тернополя побудував будиночок за одне літо ,біля бару "Три богатиря",помаранчевого кольору.

    Anonymous reply Anonymous

    Пора їх наказувати....хоча самосуд це погано але пора!!!! Бомбити цих бовдурів!!! Товкти машини...і т.д. (Тільки обережно...шоб менти не загребли)
  • Anonymous

    ще би за дорогу біля митниці взялися
  • Anonymous

    Вони знаколи коли латати аж після зими!!!це требуло зробити ще на весні коли почали здирати!!!Таких доріх навіть в селах не зустріниш а в місті є!!!От така в нас влада?!

    Anonymous reply Anonymous

    То точно! В мене в селі дорогу заасвальтували навіть! Тепер там їхати можна. Але там ніякий тернопільський депутат не живе. Все робили приватники, які орендують там став.

    Anonymous reply Anonymous

    скоро буде діяти європейський сценарій.....будуть битися і трощитися гандонські авто коло міської ради......будуть летіти пляшки з запалюючою сумішшю........готовий вже на любі дії....ше й на бензин суки ціни піднімають....
  • Anonymous

    Просто їм не потрібно було знімати асвальт осінню, якщо знали що не встигнуть зробити до зими. Могли б почекати до весни, і за тиждень два робити все. Ця дорога була все таки кращою ніж після того як здерли. Якийсь час би послужила ще!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up