Анна та Дієго ледь не вбились через вибоїну

Анна та Дієго ледь не вбились через вибоїну
Пробив два колеса та виїхав на зустрічну смугу мало не втаранившись “у лоб” з зустрічним автомобілем львів’янин Роман Терлецький на вулиці Богдана Хмельницького у Тернополі. Колеса буквально вибухнули через те, що чоловік в’їхав у яму глибиною 15 сантиметрів та з гострими краями, яку зробили працівники дорожніх служб

На пасажирських місцях БМВ пана Романа, їхали жителі Аргентини, які приїхали на Тернопільщину шукати родичів. 

  • Аргентинці з українським корінням Анна та Дієго були шоковані таким недбальством на дорогах своєї історичної батьківщини, — каже Роман Терлецький. — Адже, якби це не була вечірня пора, коли рух на цій вулиці не такий жвавий і я рухався з швидкісттю більшою ніж 50 кілометрів за годину, пригода могла б закінчитися “лоб в лоб” з якимось автомобілем і навіть смерттю.

    У автомобілі була лише одна запаска. Тому йому довелося залишати свою машину на вулиці, та їхати уночі шукати СТО, на якому б продавали колеса, що підходять для його марки автомобіля.

Поки водій порався біля свого авто до пів другої ночі, іноземці до прибуття інспекторів ДАІ очікували біля авто — обнявшись пили каву, наче після авіакатастрофи.

Відео дня
> Патруль ДАІ, якого викликав Роман, задокументував пригоду. Правоохоронці виміряли яму, сфотографували пошкоджені колеса та взяли покази свідків. Водій зараз готує позов до суду, щоб відшкодувати збитки — два колеса до його автомобіля коштують близько тисячі гривень. Як оцінити моральні збитки та загрозу життю, чоловік поки не вирішив. Поки радиться з юристом як це краще зробити.

 У департаменті ЖКГ, відділ технагляду якого відповідає за ремонт доріг, стверджують, що якби автомобіль рухався з дозволеною швидкістю, такого б не сталося. 

  • Якщо їхати з швидкісттю до 60 кілометрів на годину то ці ями можна легко обїхати, — каже начальник відділу технагляду ЖКГ Василь Ясеновський. — А цей водій, імовірно, рухався швидше, тому все й сталося.

     Начальник запевнив, що ще нещодавно знак з попередженням, що на трасі ведуться ремонтні роботи висів, але його зірвали хулігани.

 Ями, як повідомив Василь Ясеновський, утворилися в процесі ремонту дороги — афальт зрізали, а замостити його поки не можуть, через погоду. Заасфальтують ями ж найближчими днями — тільки почнеться хороша погода.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (36)
  • Anonymous

    Ще один бігборрд з лицем п.Заставного треба поставити по вул. Лучаківского. Це буде своєрідний попереджувальний знак типу " Увага, при проїзді даною вулицею тримайте язик за зубами , ато ВІДКУСИТЕ"
  • Anonymous

    В польші такого нема.там зима не зима дороги чисті і світять про ями і мови неможе бути. От з кого треба брати приклад!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Пропоную вул. Тернвського переіменувати на вул. Р. Заставного (прохання розглянути на сесії міської ради)

    Anonymous reply Anonymous

    та ні.....там треба повісити бігборд з його рилом, шоб люди бачили хто винен
  • Anonymous

    не в тему, але мене поперло - подивившись на фотку і назву статті якби незнав феника то подумав шо то дієго, а анна його фоткала
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up