Контрабандну тканину продавали як американську

Контрабандну тканину продавали як американську
Діяльність підприємця, котрий торгував контрафактною тканиною, викрили у Тернополі співробітники відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю.

Меблеву оббивку сумнівного походження продавали як аналогічну їй за дизайном тканину американської фірми. Недотримання приватним підприємцем вимог Закону України “Про авторські та суміжні права” виявили під час проведення операції “Інтелект”. Зауважимо, що таке правопорушення трапляється у практиці тернопільських правоохоронців вперше.

 

– Під час перевірки магазину, який здійснював роздрібну та оптову торгівлю меблевими тканинами, з’ясувалося, що власник магазину продає тканини з візерунком, що повторює дизайн тканини американської корпорації “Майкрофайбер”, – розповідає начальник центру громадських зв’язків обласної міліції Сергій Шворніков. – Право збуту продукції цієї компанії має тільки невелика кількість юридичних осіб, котрі уклали з корпорацією договори.

За попередньою інформацією, тканину постачали в нашу область із Закарпаття, куди вона, швидше за все, потрапляла з Європи контрабандним шляхом.

Відео дня
>Співробітники міліції вилучили у підприємця понад 300 метрів тканини, яка зберігається як речовий доказ. Збитки, завдані американській компанії, становлять близько 300 тисяч гривень. Працівникам правоохоронних органів вдалося розшукати представників іноземної корпорації. Проти підприємця, котрий збував контрафактний товар, порушили справу за порушення авторських та суміжних прав службовою особою, що карається позбавленням волі терміном від 3 до 6 років.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    http://4.bp.blogspot.com/-26SlX3A01Iw/T4c_4OZQaYI/AAAAAAAANQY/E-6MT8qUVRc/s400/Maestia+185336.jpg 12 апреля 2012 года в 20:00 по московскому времени игра Maestia: Rise of Keledus открыла свои двери для всех игроков, которые желают поиграть в этот проект. Присоединяйтесь и погрузитесь вместе с другими игроками в удивительный мир опасных схваток, магии и множества интересных событий. Для того чтобы начать играть вам нужно скачать клиент с официального сайта игры и пройти небольшую регистрацию. Для новичков на официальном сайте этой MMO имеется подробное руководство по игре, с которого вы сможете узнать основные нюансы проекта. Вам нужно определиться с основными вопросами: - К какой из конфликтующих сторон присоединиться? - Какие именно маесты станут вашими и помогут вам выйти за рамки вашего класса? - Каких наемников лучше брать с собой в путешествия? как сделать в поинт бланке главный атакующий world of tanks лучший танк 10 уровня как вытащить сокет из гнезда как набивать опыт в wot
  • Anonymous

    балога посставляв тканину(головнии контробандит Закарпаття) а знаишли козла
  • Anonymous

    )))))) Посміхнуло! А шо ж в тій тканині контрабандного? Якшо хороша за якістю, то це навпаки мало б радувати, бо є з чого вибрати... :)

    Anonymous reply Anonymous

    За візерунки тепер саджають - страх! А з вилучених рулонів тканини правооохоронці напевне пошиють собі костюмчики...
  • Anonymous

    з нечесною конкуренцією ми маємо справу майже щодня - телефони панафонік, сані, зубна паста аквареллє, тощо. багато товарів повторюють дизайн та назву відомих брендів. якщо розібратись - майже половина того, що ми купуємо є підробками. просто той підприємєць комусь напевно заваажав. невже правоохоронці так досконало розбираються у тканинах? краще б перевірили продукти харчування - от що варте уваги. а яка тканина на дивані - від того краще не буде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 21:26 На дачах у Тернополі знайшли труп людини 21:00 Мегазбір на комплекс розвідки БПЛА для 44-ї артбригади оголосили тернопільські волонтери 20:00 Тернопільщина втратила захисників Ігоря Войцехівського, Євгенія Мещерякова та Івана Ружила Від читача 17:10 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:25 Лікар-хірург Роман Кохан отримав почесну грамоту Верховної Ради України (новини компаній) 18:04 У крові 2, 5 проміле алкоголю: загинула жінка, а водій відбувся умовним терміном 17:05 В аварії в Кременці травмувалися двоє дітей 16:10 Підробила медвисновок військовозобов’язаному: що сказав суд на Бережанщині? 15:45 Зеленський вніс до Ради законопроєкти про продовження мобілізації і воєнного стану 15:01 Спортсмени з Тернополя здобули перемогу на Кубку світу у Туреччині 14:10 На Великдень син поранив ножем свою маму — поліція 13:10 Рух транспорту відновили в районі вулиць Купчинського—Сахарова 12:35 На Тернопільщині водій тікав від поліції і скоїв ДТП 12:10 У Тернополі з багатоповерхівки випав чоловік 11:20 Загинув військовослужбовець з Козови Василь Височан 10:40 Скільки транспорту курсуватиме до кладовищ на Великодні свята і Провідну неділю 10:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 09:01 Сьогодні Світлий або Обливаний Понеділок: звичаї та традиції свята 08:01 Війна забрала життя Героя Олега Курися, який народився в Чортківській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up