“Театралкою” шугала літаюча тарілка

“Театралкою” шугала літаюча тарілка
Команду з гри у “літаючу тарілку” збирають львівські спортсмени у Тернополі. Для цього команда фрізбі “Вайлд Вест” із 13 чоловік приїхала у Тернопіль. Її гравці кидали спортивним снарядом цієї гри — пластиковою тарілочкою просто на вулиці — на “Театралці”, на Сагайдачного. Люди злякано сахалися тарілки, але вона летіла точно в руки спортcменам, які її ловили. Усім охочим члени команди розповідали про гру

— Наша поїздка була організована для того, аби популяризувати новий вид спорту — алтимат фрізбі — у містах Західної України, — розповідає учасник команди Володимир Плотніков. — Перед Тернополем ще були у Рівному, де організували разом з іншою командою “Бафало” невеликий турнір з усіма охочими покидати тарілку.

З Рівного спортсмени приїхали у Тернопіль, де заночували у приміщенні “Пласту”. На ранок виявилося, що на вулиці погана погода, але це не завадило зібрати людей.

Хоча падав сніг і дощ, а задубілими руками було важко ловити тарілку, ми таки знайшли людей, які погодилися зайнятися цим спортом, — розповідає Володимир. — Один із нових “послідовників” фрізбі, якого всі кликали Священик, навіть провів нам екскурсію містом.
Хлопці продовжують шукати людей у тернопільську команду. Трішки розповіли про правила гри.

Відео дня
>— Головне в алтимат фрізбі - це команда, дух гри в команді — кажуть спортсмени. — В алтимат немає судді. Всі моменти, які виникають під час гри, вирішують самі гравці обох команд. У цьому виявляється дух гри. Тому при нагородженні є два призових місця: перше — за гру, друге — за дух гри.

Навіть найгірша команда може виграти дух гри, якщо буде правильно поводитися на полі. Бали за дух гри виставляють гравці одне одному.

Грають у фрізбі дві команди по четверо чоловік, плюс заміна. Поле поділяється на дві зони. Суть гри у тому, аби зловити диск у зоні суперника. Це безконтактний вид спорту. Ще одна перевага алтимату — це те, що в одній команді можуть грати хлопці і дівчата. Зв’язатися з львівськими спортсменами можна за номером телефону 80637608715.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    clk kompresso
  • Anonymous

    кльово! треба буде до Вас з*їздити)) але грають в алтімат 7 на 7
  • Anonymous

    Радий радий чути, бо думав що ми одні бігаємо по місті з тарілкою як навіжені, а оказується ще є хлопці у Львові. Молодці приїжайте літком, побачимося зіграємо, у нас є чудовий газончик біля озера)))))

    Anonymous reply Anonymous

    привіт !!!Я Вова з 'wild west це наш форум http://www.frisbee.lviv.ua/ заходьте і читайте про гру турніри популяризацію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка 22:00 У Тернополі відкрили меморіальну таблицю захиснику Андрію Мозілю 21:02 «Ще побігаємо на протезах»: історія захисника, який вчиться ходити після поранення 20:00 У Тернополі на мосту зіткнулися двоє велосипедистів 19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up