Партнер рубрики Події

"Красунею Тернополя-2008" стала Вікторія Дворак

"Красунею Тернополя-2008" стала Вікторія Дворак
“Красунею Тернополя-2008” стала 17-річна студентка факультету банківського бізнесу Тернопільського економічного університету Вікторія Дворак

Дівчина бере участь у конкурсі “Красуня Тернополя” вдруге. Каже, що до перемоги йшла впевнено. Але коли почула, що стала переможницею, то одразу не повірила.

 Коли назвали моє ім’я, то хотілося перепитати, чи то дійсно я, — каже Вікторія. — Отримувати корону було надзвичайно приємно. 

Відео дня
>

Вікторія ретельно готувалася до конкурсу, навіть в тренажерному залі займалася та сиділа на дієті

 

Міс глядацьких симпатій» стала 19-річна Ірина Чайківська. Їй також присудили титул «Першої віце-красуні».

 

Вихід красунь у купальниках, як завжди, викликав у залі жваве зацікавлення. Дівчата продефілювали по сцені разом, а потім виходили на подіум по одній.

 

Один з конкурсів мав назву «Віденський бал». Під час повільної музики дівчата повільно пересувалися по сцені у пишних бальних платтях.

 

Найбільше голосів у смс-конкурсі краси від «RIA плюс» отримала19-річна Ірина Катериняк. За неї прислали 81 смс-повідомлення

 

Цього року на конкурсі краси вперше дівчата виконували арабський танець живота. Спочатку на сцену вийшла професійна танцівниця зі світильником зі свічок на голові. А за нею під супровід спалахуючого з-під сцени вогню плавно виходили дівчата.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (37)
  • Anonymous

    I JUST don't know what exactly "Wordpress" is certainly nonetheless in cases where it's a specific thing about in the same manner Allow me to need programmed upgrades with brand-new content out of our blog uploaded in my Bebo, than I'd like to learn about regarding this... Please & Regards. * My best blog can be described as Blogspot / Tumblr blog.. ???? ?? 2013 http://www.bvlgarisshop.asia/bvlgari-????-??-c-11.html
  • Anonymous

    Багато красивіших дівчат завернули ще на кастингу :( гроші вирішують багато!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Я так поняв шо тебе і завернули :-)))

    Anonymous reply Anonymous

    Вікуся найкраща

    Anonymous reply Anonymous

    Я ЇЇ ЛЮБЛЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ...І найкрасивіша...шо б ви там неговорили....ЗВІДНО ВАМ=)

    Anonymous reply Anonymous

    так я знаю Віку і я вам скажу красивишоі дівчни в живу я не бачив вона достойна перемоги

    Anonymous reply Anonymous

    а і ще вона дуже приємна дівчина- з нею спілкуватися одне задоволення

    Anonymous reply Anonymous

    МОЯ ДУМКА -ВІКА ПРОСТО ДОСЯГЛА ЦЬОГО ТОМУ, ШО РЕТЕЛЬНО ГОТУВАЛАСЯ ДО ЦЬОГОЮ. І ПЕРЕМОГУ ЗАСЛУЖИЛА ЧЕСНО.
  • Anonymous

    Заштукатурили,як зпереляку,а так дівчина дуже вродлива.Тернопілля славитися вродливими дівчатами.Хто незгоден?????

    Anonymous reply Anonymous

    гарна, гарна.але питається,нащо стільки того гриму.щоби людей пожахати?
  • Anonymous

    не маю нічого проти переможниі, але перемога у конкурсі краси ще нічого не значить. є багато красивих дівчат, які не беруть участі у подібних заходах. як на мене, то це все важливо лише для учасниць. щоб самоствердитись. для інших людей це лише розважальний захід. поки молоді - нехай собі розважаються, ходять по сцені у гарних сукнях. маючи гарну обгортку треба дбати про те, щоб була достойна і начинка :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Це свого роду можна порівняти з спортивними змаганнями і можна також сказати, що є багато сильних людей, які не беруть участі у певних змаганнях ,а перемога на Олімпіаді чи навіть на першості міста нічого не значить. Значить і кожен в чомусь завжди прагне до перемоги і самоствердження! ще раз вітання переможцям!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up