Син вбив матір за 250 гривень

Син вбив матір за 250 гривень
У одному з будинків на вулиці Горохівській у Миколаєві вночі 13 квітня син вбив свою маму. Вбивство сталось через те, що вона не дала сину 250 гривень

Тієї ночі батько Володимира Микола та матір Валентина були вдома.

- Я лежав на дивані і дивився телевізор, - каже Микола. – Валентина ж сиділа за диваном на стільці і також дивилась телевізор. Тут заходить наш син і починає матюкатись. Потім став вигукувати, щоб мати дала гроші. Вона йому відповіла, що у нас їх не має, але сказала, що вранці піде і займе у когось потрібну суму. У Валентини була коса, як у Юлі Тимошенко. Він хватає її за косу і каже, щоб гроші давала зараз і не пудрила йому мізків.

Батько заступився за скривджену жінку. Він звернувся до зловмисника зі словами, що ж Володимир робить, навіщо знущається над матір’ю, яка колись йому дала життя, навіщо ображає її і називає то коровою, то кобилою. Та Володимир не зупинився.

Відео дня
class="MsoNormal" style="text-align: justify">- Мати сиділа у куточку, - продовжує розповідь Микола. – З однієї сторони була пічка, а з іншої стіна. Отож син почав бити її то об стіну, то об пічку. І знову каже давай 250 гривень, а не хочеш цієї суми, то давай 350! Вмовляння матері не зупинили його. Володимир почав бити її табуреткою. На ній її розбив. Відпала ніжка. Нею він почав наносити удари по голові, по грудях, по руках і по ногах. Потім ще, як казали міліціонери, наніс 22 удари ножем та великою виделкою.

Володимир виправдовується

Сам син виправдовує свої насильницькі дії.

- Я не думав, що мама помре, - каже Володимир. - Коли закінчив її бити, то спробував пульс і він у неї був. Я пішов ліг спати, а вночі прокинувся і побачив, що вона мертва.

Батькові також перепало від розлюченого сина - він йому надірвав вухо та побив.

Загалом же після побиття матері її не можливо було впізнати. Двоюрідний брат кривдника Юрій сказав, що картина була жахлива - обличчя у жінки не було видно, все було синім і опухшим.

- Того дня Володимир прийшов до мене додому, - каже Юрій. – Грошей він не просив. Прийшов, як зазвичай, підвипивший. Моя мама запропонувала йому поїсти, але він відмовився, тільки взяв фарбу, бо Валентина хотіла підфарбувати сивину, розвернувся і пішов.

Та волосся жінка у неділю так і не змогла пофарбувати, бо його кривдник відрізав, коли знущався.

 Сусіди про кривдника

Сусіди про кривдника відгукуються погано. Вони кажуть, Володимир був ненормальним. Він постійно пив, бив своїх друзів, а вони в свою чергу били його.

- Володимир – це страшна людина, - каже сусідка Лариса. – Ми, як сусіди, дуже раді, що злочинця посадили, бо його всі боялись.

Чоловіка не раз вже забирали до міліції, але мама постійно платила за нього штрафи і його відпускали.

- Звісно, їй як матері було його шкода, - продовжує Лариса. – Але він не каявся, пив і знущався над батьками.

Володимиру 42 роки. Колись у нього була сім’я. Навіть є дочка. Але останнім часом він не жив ні з ким.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Жаль, что таким способом издевальствам пришел конец............................
  • Anonymous

    ему на зоне
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:04 На Донеччині загинув Юрій Іванина з Іллінців 20:18 Вінничан запрошують на відкриття фотовиставки Максима Кривцова на псевдо «Далі» 19:35 У першому кварталі понад 320 переселенців знайшли роботу на Вінниччині. На яких підприємствах? 19:12 До Міжнародного дня сім'ї у Вінниці проведуть захід «Сильні, вільні та спортивні» Від читача 13:38 На Вінниччині відкрили набір на безоплатний курс із вивчення правил дорожнього руху — як долучитися? 18:44 Після десятків років занепаду легендарний «Шоколадний будинок» відреставрували. Ми побували всередині play_circle_filled 18:23 До п'яти років за ґратами засудили бухгалтерку за привласнення бюджетних коштів 18:05 У Вінниці складно врятувати безпритульну тварину? Історія загибелі кота оголила великі проблеми photo_camera 17:19 Нічний дебош у Вінниці: п'яні хулігани розбили вікно та шуміли у під'їзді photo_camera 17:08 Кому належить недобудова на Соборній? І ще про історію її «вічного ремонту» photo_camera 16:19 Минулої доби у двох ДТП травмувалися троє дітей та троє дорослих photo_camera 15:25 На війні загинув легендарний боєць «Азова» 21-річний вінничанин Назарій «Грінка» Гринцевич play_circle_filled photo_camera 14:22 Захисник з Вінниччини Василь Грабійчук отримав нагороду від Головкома ЗСУ photo_camera 14:20 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 13:21 У восьми криницях Вінниці виявили неякісну воду. Адреси 12:23 З початку травня на навчальних автівках змінилося маркування 11:51 Запустили масштабний волонтерський проєкт «Подільські дрони». Мета — збирати по тисячі FPV щомісяця photo_camera 11:25 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:21 Небайдужі вінничани повідомили патрульним про п'яного водія photo_camera 10:23 Без води та світла. Де у Вінниці 7 травня відключатимуть послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up