Партнер рубрики Події

Магнолія випустила бутони

Магнолія випустила бутони
Рожеві бутони квітів з'явилися на семирічній магнолії, що росте на бул.Т.Шевченка неподалік будівлі колишнього готелю "Україна"

 Це перше із посаджених за часів незалежності України деревце магнолії, котре зацвіло, каже в.о.начальника управління жкг міськради Олег Соколовський.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm">- Досі у нашому місті цвіла тільки магнолія біля дитячого будинку, що на проспекті Степана Бандери, — розповідає він. — Але її посадили ще в радянські часи.

Зараз у Тернополі ростуть 15 магнолій, значна частина яких, за словами пана Соколовського, — у центрі. У нашому кліматі магнолії не дають плодів, та й цвітуть тільки у теплі роки.

  • Це деревце може досягти висоти 3 метрів, — говорить пан Соколовський.

Магнолію, котра зацвітає, подарував для Тернополя Джон Звожек, придбавши її в приватній колекції.

 Додаткову інформацію про магнолію можна знайти за посиланням http://20minut.ua/tema/51

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Ледве знайшов де вона є:) Але красива, гостям з Франківська показував, милувались і хвалили :)

    Anonymous reply Anonymous

    Тільки є одна проблема.В Тернополі багато "оленів" ходить.Головне щоб не зникла та рослина.
  • Anonymous

    Ой, яка це краса!!! В Криму їх багато, то аж п,янієш від їхнього запаху, особливо ввечері.........

    Anonymous reply Anonymous

    ага, краса.але то шо на фото-на магнолію мало схоже.де ви таке знайшли? це що, тернопільський варіант магнолії, чи як?? )) журналісти, не позортеся.перед тим,як щось пишете,ознайомтесь з матеріаломхоча б в тому ж гуглі

    Anonymous reply Anonymous

    Вона ще не розпустилась, тому і не зовсім можна з точністю сказати, що це магнолія. Але, я не думаю, що хтось хоче обдурити! Що йому з того?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up