Партнер рубрики Події

Передвеликодній ярмарок відбудеться в Тернополі 19 квітня

Передвеликодній ярмарок відбудеться в Тернополі 19 квітня
На ярмарку усі охочі зможуть купити продукцію виробників області за цінами, нижчими, ніж звичайно, - повідомив старший інспектор обласного управління агропромислового комплексу Микола Білорус. - Бо більшість продукції йде на експорт в інші області, а такі ярмарки дозволяють продавати товар майже за оптовими цінами

Зокрема, передбачається, що на ярмарку тернополяни та гості міста зможуть купити яловичину на кістці за 23-25 грн за кг, а свинину на кістці за 28-30 грн за кг. Ціну на м’ясо вищого гатунку не регламентували.

— Хоча ціни можуть бути дещо вищими, - додає пан Микола. - Все залежить від виробника.

Яйця тернопільської птахофабрики продаватимуть за ціною 4,5 грн за десяток, яблука господарств області коштуватимуть 5-7 грн за кг, а молочна продукція і ковбасні вироби продаватимуть за оптовими цінами без торгової надбавки.

Відео дня
>- Такі ярмарки вже стали традиційними для Тернополя, - продовжує пан Білорус. - Це дозволяє і господарствам області представити свою продукцію, і нашим споживачам купити дешевший товар.

 Довідка

Ярмарки будуть у Центрі (майдан Мистецтв), на “Дружбі” (майданчик на перехресті вул. Миру та Дружби), на “Східному” (вул. Лесі Українки, 39 магазин “Україночка”), “Сонячний” (перехрестя вул. Симоненка — бульвар Куліша).

Початок ярмарку о 9.00.

Ірина НЕБЕСНА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up