Партнер рубрики Події

Завучі аплодували вболівальникам “Ниви”

Семінар-збори для завучів шкіл та вболівальників “Ниви” провели правоохоронці 16 квітня у приміщенні ЗОШ №18

Правоохоронці порекомендували педагогам, щоб на футбольні матчі із школярами ходили вчителі. Останні зазначали, що з таким же успіхом можна відряджати вчителів у нічні клуби, адже діти туди теж ходять. Збори провели у зв'язку із нещодавнім побиттям студента з Індії післі матчу “Ниви”, а також нападу на гуртожиток іноземців медуніверситету.

Відтепер перед входом нам матч у всіх вболівальників перевірятимуть пакети та сумки, не тільки щоб вилучити алкоголь та важкі речі, але й забрати пластикові пляшки, щоб ними не кидали на поле.

Ви скоріше дізнаєтесь, хто з учнів ходить на футбол і не тільки вболівати. Просимо посилити з ними виховну роботу, — звернувся заступник начальника УМВС Володимир Пермяков до завучів. — А на стадіоні будуть контролери, які візуально перевірятимуть на вході на стадіон.

Відео дня
>Вчителі на зборах переважно мовчали, але зааплодували після того, як розпочав говорити вболівальник “Ниви”.

Вже сьогодні, поки ми розпитували де відбудуться ці збори, нам казали: “А навіщо було бити індійця?” — зазначив вболівальник Володимир Курило. — Винуватити всіх уболівальників означає ставити чорну пляму на всіх. Тепер люди будуть боятися підтримувати свою команду. А між іншим дані вашої оперативної зйомки зафіксували, що серед усіх вболівальників були і нормальні спокійні люди. І неприпустимо зводити цю проблему до роботи із заступниками директорів із виховної роботи.

Проблема, на його думку, полягає в тому, що молоді дозволяють вільно купувати алкогольні напої. І до побиття та нападу причетні не справжні вболівальники “Ниви”, а далекі від клубу люди, стверджують пан Курило та громадський активіст Роман Задорожний.

Завучі ж додають, що вони не можуть змушувати вчителів ходити з учнями на футбол після уроків. Але усі погодилися, що на футбольні матчі потрібно впускати лише тверезих і без алкоголю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    В Англії дай по морді комусь під час матчу і ти все життя дивишся футбол по телевізору, бо ти на обліку в поліції! Так що поводьтеся пристойно і все буде чікі-пікі!
  • Anonymous

    Шо за дебілізм....\r\nВ цілому світі ходять на футбол після футболу радуються перемозі, буває шо хтось і получить нечаянно....а в тернополі списки будуть складати хто на стадіон ходить,
  • Anonymous

    ваші діди нашим дідам в спину стріляли за то шо вони їм будували нормальне майбутнє
  • Anonymous

    А ти надія нації і справжній Українець ...Підставлєш свою ... пяту точку під всіх і на мітинги Блакитних братів мабуть їздиш!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up