Луценко в Тернополі відкрив дошку, пам’ятник і хвалив тернопільську міліцію

Луценко в Тернополі відкрив дошку, пам’ятник і хвалив тернопільську міліцію
Міністр вибачився перед батьками Ігоря Кіналя і вручив уламок, від якого миротворець загинув

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко 21 квітня у Тернополі відкрив меморіальну дошку пам'яті Ігоря Кіналя й побував на освячені пам'ятника на честь працівників ДАІ, які загинули при виконанні службових обов'язків. А також похвалив за роботу тернопільську міліцію – мовляв, дрібні зауваження до них є, але серйозних претензій – немає. Підтвердив Юрій Луценко й те, що рішення про звільнення головного тернопільського “даішника” Олега Кав'юка було політичним замовленням.

“Важко дивитись в очі матерям”

Візит міліцейського міністра на Тернопільщину розпочався з відкриття меморіальної дошки Ігорю Кіналю на приміщенні 3-ї школи, де навчався миротворець.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm">– Я від себе особисто і від всієї служби хочу попросити вибачення у родини офіцера Кіналя, – заявив Юрій Луценко. – Я з Косово привіз уламок, який обірвав життя Ігоря. А також хочу вручити вам орден “За мужність”, яким посмертно нагородили вашого сина.

Вранці Юрій Луценко ще був в обласній державтоінспекції на вул. Котляревського, де побував на освяченні пам'ятника працівникам ДАІ, які загинули при виконанні службового обов'язку, і фігури Матері Божої, яка мала б оберігати тернопільських державтоінспекторів. Мовляв, ця фігура має ще й нагадувати “даішникам”, що вони передусім служать людям і Богові та вберігати від спокус.

  • Сьогодні для мене надзвичайний день, – заявив міністр і після кількасекундної паузи додав, – дуже важко дивитись в очі матерям, дружинам загиблих міліціонерів. Коли на дорогах “беспредел”, хаос... Але працівникам ДАІ є чим пишатись – за останніх три місяці на дорогах області загинуло на пів тисячі людей менше та на 2 тисячі менше поранених, аніж за аналогічний період минулого року. І це серйозний показник.

“Плюс” тернопільській міліції

Похвалив міністр всю тернопільську міліцію та її керівника, мовляв, претензій до роботи немає, працюють добре, на дорогах порядок, з “посадовою злочинністю” борються успішно.

  • У мене немає претензій до роботи генерала Максимова, як і до тернопільської міліції загалом, – заявив Юрій Луценко. – Ваша область має 2 результат в Україні. Всі вбивства і “тяжкі тілесні ушкодження” розкриті, аварійність з загиблими і пораненими знизилась на 20%. Сьогодні у Тернополі проходила виїзна колегія Департаменту ДАІ України, за результатами якої 4-5 керівників обласних державтоінспекцій позбудуться своїх посад. До Тернопільської державтоінспекції у мене претензій немає. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Щоб додуматись похвалити нашу міліцію, треба спершу не дошку відкрити, а пляшку... та не одну...

    Anonymous reply Anonymous

    Пани начальники, кого цікавить ваша липова статистика! Про яку відмінну роботу йде мова?Ви попробуйте здати іспити на права в Мрев ДАЇ без хабара, або порушивши ПДД і щоби з вас не здер даїшник хабар.А валютчики як стояли . так і стоять на своїх місця, хоча Луценко в попередні приїзди робив на цю тему зауваження ще Посному. Так про які покращення йде мова?

    Anonymous reply Anonymous

    "відкрив меморіальну дошку пам'яті","орден" за що??? мови нема,що людину шкода,але ж Ігор не на пляж загорати їхав,це була його робота,він знав усі ризики із цим пов_язані! Надоїло слухати постійно одне і те ж,люди гинуть постійно,чого ж решті медалі не дають? А може це просто жест для Європи?
  • Anonymous

    Угу, ше би хтось хреститись його навчив, ато шось лівою рукою пробував коли освячували меморіальну дошку....

    Anonymous reply Anonymous

    Щодо інших коментарів - у цьому є доля істини. Однак щодо "хреститися", шановний Я, спеціально ще раз передивилась відео - він хреститься правою рукою, а лікою "смикнув" простирадло. Гляньте відео ще раз.
  • Anonymous

    слухати тов. Луценка після того як поїв не бажано. може вирвати
  • Anonymous

    Дебіли, на всіх перехрестях виключили світлофори. З самого ранку по місту їздити неможливо, бо приїхав ГЛАВНИй. Де ж ця міліція з народом, неперекриті вулиці для високопосадовців????Поставали жонглери і паличками махали - луценка стрічали. Місто на вухах-цар праїхали. Кому від цього, тернополянине,простіше, легше жити - мені, тобі, нашим дітям????

    Anonymous reply Anonymous

    Центр не резіновий.Один день 10 тисяч машин не проїхали центром-вот і добре.Кілька тонн шкідливих викидів не пішли в повітря і пил на дорозі.Яким потім прийшлось би дихати. А то всі в центр пхаються своїми трандулетами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 19:00 Ремонт на вулиці Сахарова: тролейбус №9 та автобуси №12 та №21 курсуватимуть за новими маршрутами 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 16:03 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви 12:23 У потічку на Підволочищині знайшли тіло 81-річної жінки 12:00 Вибір матраців-топперів у місті Тернопіль (на правах реклами) 11:40 В аварії на Тернопільщині травмувався 50-річний водій мотоцикла 11:30 Дякую діткам, які надіслали нашим захисникам частинку великоднього тепла з рідного Тернополя - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up