Депутат Ірина Геращенко відвідала сільські школи

Депутат Ірина Геращенко відвідала сільські школи
Народний депутат України, представник фракції НУНС Ірина Геращенко вручила слухові апарати п’яти первомайським дітям і пообіцяла прислати іще декілька до Великодня

Відбулася ця подія 21 квітня під час поїздки Ірини Геращенко по Миколаївській області. Її поїздка почалась зі школи в селі Красненьке, куди депутат привезла повну збірку книжок про Гарі Потера. У цієї школи багато проблем, зокрема відсутність інтернету, за який вчитель інформатики платить з власної кишені. Також не вистачає книжок українських письменників, які включені в шкільну програму. Ірина Геращенко пообіцяла найближчим часом надіслати українські словники.

У Первомайську на прес-конференції основним питанням стала можливість дострокових виборів у Верховну Раду. На що пані Ірина відповіла, що в цьому немає сенсу, бо наступний парламент нічим не буде відрізнятись від теперішнього.

Відео дня
an>

- Вибори повинні проводитись за відкритими списками. Потрібно, щоб люди знали кожного депутата в обличчя.

Ірина Геращенко являється куратором в Миколаївській області. Вже відкрита її громадська приймальня, яка знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Адміральська, 34. Тел. 50-00-53.

Олена Мельнікова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:40 Танцівниці «Golden age 60+» вибороли перше місце на Відкритому Чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 20:05 Вінницький ліцей №27 провів найбільше ярмарків та зібрав рекордну суму для ЗСУ play_circle_filled photo_camera 19:29 П'яний водій на Audi насмерть збив велосипедиста у Лаврівці 18:57 Переоформлення авто онлайн: чи справді можна це зробити за 15 хвилин та які є нюанси? Від читача 23:38 Благоустрій П'ятничанського парку 18:21 Військовозобов'язані розпочали оновлювати дані у ЦНАПах Вінницької громади 18:04 Рашисти шукають «козячі» стежки. Саперам потрібен монокуляр нічного бачення play_circle_filled 17:38 Всі п’ять команд «Вінницьких вовків» здобули золото на чемпіонаті області з чирлідингу photo_camera 17:17 «Сімейний бізнес» на амфетаміні: на Вінниччині ліквідували наркосиндикат з трьома лабораторіями play_circle_filled photo_camera 16:21 Суд призначив покарання учневі, який підпалив кабінет директора школи 15:25 Шукаєте, де придбати якісні напівфабрикати? Підібрали кращих виробників для вас (партнерський проєкт) 15:22 У ДТП на Вінниччині травмувалися діти та водійка авто 14:46 «Ви ж не привезете нам з Вінниці дітей» Чому закрили дитсадок у Гонтівці і який вихід із ситуації 14:23 В Агрономічному затримали двох хмельничан, які збували психотропи photo_camera 13:33 Скільки заробляє керівництво вінницької Нацполіції? Огляд декларацій за 2023 рік 13:04 Молодший лейтенант з Вінниччини отримав грошовий сертифікат від Головкома ЗСУ 13:00 До 70% знижки з карткою Mastercard для нових користувачів онлайн-сервісу Uklon у Вінниці (Новини компаній) 12:17 Водій BMW в'їхав у дерево на вулиці Пирогова у Вінниці, є постраждалі play_circle_filled 11:30 Дослідження, яким довіряють: яку медичну лабораторію обрати у Вінниці? (Новини компаній) 11:21 З криниці на Вінниччині рятувальники дістали тіло жінки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up