Легківку від удару розірвало

Легківку від удару розірвало
23-річна дівчина загинула в ДТП, яке сталося 22 квітня близько 17.00 на автодорозі Львів-Тернопіль у селі Озерна Зборівського району. Водій і пасажир ВАЗ-2105 із травмами у лікарні

 

– Водій ВАЗ-2105 виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із вантажівкою "Укрпошти" ГАЗ-53, – розповідає старший інспектор обласної Державтоінспекції Микола Лецкалюк. – На ділянці дороги з обмеженою оглядовістю водій “Жигулів” почав обганяти фуру, проте зробити цього не встиг, тому почав втікати автомобілем на праву обочину. Внаслідок чого й зіткнувся із вантажівкою, яка їхала назустріч. Від удару легківку просто розірвало.

Водій і пасажир ГАЗ-53 не постраждали, продовжує інспектор. Вантажівку від удару перекинуло набік і прим'яло бік. Пасажирка "Жигулів" — 23-річна жителька села Озеряни Зборівського району, від отриманих травм загинула на місці трагедії. Дівчина, як сказав інспектор, була нареченою водія легківки.

Відео дня
>24-річний водій автомобіля ВАЗ–2105, житель села Годів Зборівського району, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, подряпинами голови, обличчя і забоєм правої кисті потрапив до Зборівської райлікарні. Сюди з аналогічними травмами госпіталізували і пасажира легківки, 23-річного мешканця Зборова.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Таких водіїв вішати потрібно! Сама не одноразово бачила як вилітають на зустрічну смугу а там авто, нічого проносить. А ось не пронесло. Треба голову на плечах мати, щоб так їхати. Злості на таких не вистачає!
  • Anonymous

    Даа.... Вот уж точно: не уверен - не обгоняй

    Anonymous reply Anonymous

    мда.. страшно таке читати.. саме більше дістають тупі коментарі людей ,які вважають що вони хто, всевишні.. ніхто від такого не застрахований!!! і не пишіть дурних коментарів.. хто винен і т.д... яка різниця.. назад вже не повернеш нічого.. залишається лише поспівчувати..

    Anonymous reply Anonymous

    Перед обгоном шоферу треба було ГОЛОВОЮ подумати.Він того не зробив.А якби на місці вантажівки була інша легкова? Страшно читати-то не читай.
  • Anonymous

    Цікаво яка швидкість була,шо так розвалило?120 або всі 150км год певно. І через дурного "оленя" дівчина загинула.

    Anonymous reply Anonymous

    рідко читаю такі "криваві" новини, але якщо вже читаю, то найбільше "чіпляє" сам факт непередбачуваності людської долі. От живе собі людина, майбутнє своє планує... а тут - як в Булгакова - Аннушка вже розлила масло... секунда діла - і людини нема. винного, звісно, засудять (або не засудять). але одне життя ВЖЕ ЗАКІНЧИЛОСЬ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up