Жінка на «Opel-Tigra» збила чотирьох пішоходів (оновлено)

Жінка на «Opel-Tigra» збила чотирьох пішоходів (оновлено)
23 квітня на перетині вулиці Васляєва та проспекту Жовтневого «Opel-Tigra», за кермом якого була 23-річна жінка, збив чотирьох пішоходів

Люди переходили дорогу на пішохідному переході і під зелений сигнал світлофору. Про це повідомляє Центр пропаганди МНС у Миколаївській області. Внаслідок аварії пішоходи отримали травми: 43-річний мешканець Миколаєва отримав перелом голені та кісток тазу, 29-річний чоловік зламав голень, 31-річна жінка отримала забой нижніх кінцівок, а 24-річний мешканець міста отримав струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму.

 

Як розповіла старший інспектор ДАІ Валерія Власова, дівчині-водію 22 року.

Відео дня
an>

- Вона пояснила, що їхала на світло, яке миготіло, - сказала інспектор. – Хоча свідки стверджують, що вона рухалася на червоне світло.

У редакцію «20 хвилин» подзвонила жінка Наталя, яка представилася родичкою одного з постраждалих.

- Ця дівчина (водій) винна, - сказала Наталія. - Свідки говорять, що вона, коли їхала, розмовляла по мобільному телефону. Вона навіть не загальмувала. Там не було гальмівного шляху. А деяким постраждалим зараз  потрібна термінова операція. Невідомо, можливо, людина взагалі інвалідом залишиться. Це диво, що вони взагалі вижили. Я вважаю, що цій справі треба дати якийсь розголос, бо представники правоохоронних органів в лікарню не приходили, питання не ставили. Я не бачу, щоб велося слідство. Справа нібито на розгляді лежить, але невідомо, скільки ще лежатиме.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Anonymous

    ну мы все пообсцждали вдоволь. а теперь вопрос к редакции или репортерам-какое развитие этого происшествия. заведено ли уголовное дело, кто этим занимался, каков результат????

    Anonymous reply Anonymous

    Девченка однозначно виновата! В тюрягу ее и оплалить все издержки пострадавшим! Я не считаю что это ошибка на дороге, котрая может случиться с каждым!($$$ пойди полечи голову). Это еще хорошо что люди живы остались. За рулем нужно быть собранным и внимательным и вести машину согласно ПДД, а не трындеть по телефону/пилить ногти(темболее на ногах)/кушать морожное/читать газету/набирать смску и т.д. Езда на машине -это не игрушка, как может показаться, но не до всех это доходит. Вот может дойдет. О покупке прав отдельная тема, где блондинки и жлобы на меринах и лексусах на проспекте летают таже не предупреждая остальных участников движения о маневре.
  • Anonymous

    А ну рас пошол разгавор а том что ана на встречку и по газам то да значи ей было всё пофиг и ана решила форсануть вот результат ана переацинила себя мол я крутая тёла за тачкой возникает чувство гордости или чтото вроде этого, я исключаю тот вариант что ана увидела стояшие тачки перед собой стояшие на красном и чтоб не влететь рещила на встречку выскачить там же тачак нет а люди есть да что тут расусоливать предпалагать девка маладая неопытная за рулём глупая и разбалавоня ана поплатилась.

    Anonymous reply Anonymous

    а если бы ваша девушка сестраподруга,которой родители подарили машину,попала в такую ситуацию,вы бы пришли к ней и сказали "Ты быдло конченое"? вряд ли.Наверно попытались бы поддержать,ведь ей тоже сейчас ой как хреново...все мы совершаем ошибки,и ей ужасно не повезло.Но это жизнь.И поливать матами и грязью пусть и виновную, но все же молодую девченку вы не имеете права.

    Anonymous reply Anonymous

    Ты подумай, в чём она виновата, и за что ты её защищаешь. Не стыдно?

    Anonymous reply Anonymous

    Та досить вже їй, вона уже нічого і не відповідає. Хоча і те, що вона писала відповідями назвати не можна. То вона проти запитань до церкви виступала, то за гейзібрання, то за цю маньячку на дорозі! Дивна людина, дуже дивна!

    Anonymous reply Anonymous

    Оу, чуваче, та їй було байдуже до пішоходів, вона розмовляла по мобільному, коли збила чотирьох людей. ВОНА ПО ЗУСТРІЧНІЙ СМУЗІ ЇХАЛА, і їй байдуже було на усе і вся! А ти її захищаєш, а чи не твоя вона знайома, а?! Вона заслуговує на ці слова. Е ні, так не можна, садити її за грати і крапка!

    Anonymous reply Anonymous

    я не чувак, а девушка,это во первых. Во-вторых,сама вожу уже 5 лет,но тьфу-тьфу,даже царапины нет. Просто на дорогах может всякое случиться. Сегодня ты пешеход,и ненавидишь всех,у кого машина (а по нашему менталитету,всех, у кого ХОРОШАЯ машина!), а завтра сам сядешь,и прозреешь какие есть идиоты-пешеходы, что хочется не то что задавить, а потом еще вернуться и еще раз проехать. У нас люди не уважают ни себя, ни других, и нельзя осуждать только водительниц, пусть и пешеходы будут сознательными. ПС.А девушка не моя знакомая.

    Anonymous reply Anonymous

    Тоесть по твоему все должны ездить как ОНА, на красный свет, пересекать двойную сплошную, и как результат збивать людей, и патом все должны говорить таким водилам агромное спасибо, и целовать в попу??? Уверен, что ты бы себе непозволила такую езду!!! Так зачем защищаеш??? А если бы это зделал мужик, то тоже бы защищала??? Или это женская солидарность??

    Anonymous reply Anonymous

    слышишь ты хохол, рот бы свой почистил, и свои "клепки" проверил ( я так понимаю нормальным языком это мозги?сорри, не учила телячу мову) BART, я же там свечку не держала как там она ехала.Если все так, как ты говоришь-и 2 сплошные, ина зеленый,то конечно это неправильно,и я и действительно так не езжу и наверное не поеду. Я не то что защищаю, я просто объективно смотрю на вещи-мы все под богом ходим, может случиться все что угодно. Никого я сбивать не призываю, что за бред...просто каждую секунду погибает и умирает тысячи человек,а вы из-за четырех пострадавших с пеной у рта поносите девченку. Она ответит за этот поступок и перед этим людьми,и деньгами,и самое неприятное-душевными переживаниями. А вы б уже поуспокоились да собой занялись

    Anonymous reply Anonymous

    не по мозгам твой возраст. не оскорбляй других,а то ведь в эту игру можно играть вдвоем,втроем, всемером...\r\nа то что писал GerNiK-так правду писал!

    Anonymous reply Anonymous

    Я ж казав, що більшість людей класні люди!!!!!! :-)

    Anonymous reply Anonymous

    ( я так понимаю нормальным языком это мозги?сорри, не учила телячу мову) Телячью мову? НОРМАЛЬНЫМ ЯЗЫКОМ? Вали в Кацапию, недалёкая... а вы из-за четырех пострадавших с пеной у рта поносите девченку. Изза 4х пострадавших?!?!?!?!? Да эту тварь надо было на месте ногами забить, а не тут обсуждать. $$$ - моск на уровне детсада.

    Anonymous reply Anonymous

    4х человек сбить! На переходе! На красный! По встречной мимо колонны машин! И по телефону ещё говорить... Посадить! Надолго посадить + оплата лечения + моральная компенсация!

    Anonymous reply Anonymous

    Там вообще в черепе всё паутиной заросло!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Чуєш $$$! Ти живеш у моїй країні, яка твою продажну шкуру годує! І ти смієш казати "хохол". Я українець, і я цим пишаюсь. А ти просто не можеш нормально дискуссію проводити, тому і і ображаєш мою мову/ Ти живеш в Україні, і прошу поважати мою культуру, і мою мову. Я нічого ніколи не мав проти росіян, у мене бабуся росіянка, і я слова на них не сказав, а ти називаєш мою мову телячою, як тобі не соромно! Щоб ти знала Худобино неосвітчена, українська мова - одна із наймилодійніших і найгарніших мов світу! Але тебе вчити марно - Бидлячий минталітет і є бидлячий минталітет! Я є частиною великого народу, а ти лише малороска. Я нічого не маю проти росіянів, але малоросів за людей не вважаю. І як ти могла сказати лише чотирьох...? Ти при своєму розумі? Хоча який там розум! - НІЯКОГО! І якщо ти свічку не тримала, то і мовчи, а не показуй свою безграмотність. А якби твоїх родичів (не приведи Господь) збила така сама Фіфа за кермом, що б ти тоді сказала?! - Усяке буває?! Наврят!!!! тому поміркуй своїми курячими місками, напруж хоч трохи своєї сірої речовини, якщо вона в тебе є, і спробуй зрозуміти, що 4 людини - це чотири Всесвіта, це чотири долі, і сотні рідних і близьких, яким зараз не позаздриш!!!!!!! Та хоч би і одного збила, це уже злочин! І якщо мені не віриш, то почитай чинне законодавство! Якщо читати вмієш...

    Anonymous reply Anonymous

    я себя сама кормлю,а не это конченое государство!бесполезно разговаривать

    Anonymous reply Anonymous

    не подобається \"конченое государсво\"? вали в нормальное!

    Anonymous reply Anonymous

    Сама себя кормиш??? Тогда собирай чемоданы, и вперёд в Африку, Грузию, Ирак или Китай, и там корми себя сама!! Ты же здесь гость, и на птичьих правах находишся! Ну ладно тебе повезло, у меня сегодня хорошее настроение, и я те разришаю есчё чуток пожить, так что живи пока!

    Anonymous reply Anonymous

    Я усе своє життя у Миколаєві живу! Я тобі не про державу кажу, а про націю. А ти не є частинкою жодних із націй на земній кулі! Нічого більш грунтовного я від тебе і не очікував. до того ж у тебе чітко вимальовуються стереотипи нав'язані радянською владою, що село гірше за місто. Не має різниці, з села людина, чи з міста, головне, щоб людиною була. А за мій прибуток не хвилюйся... Але все одно дякую! І став мені мінуси, люди все одно поставлять плюси! Адже більшість людей у нашому місті не такі як ти!

    Anonymous reply Anonymous

    До того ж культури мови в тебе не має! Ти ж висвітлюєш свій коментар на огляд суспільству, і показуєш свою неспроможність знаходити контраргументи! Соромно тобі має бути!

    Anonymous reply Anonymous

    Ну-ну, і на довго ще дебе вистачить?!

    Anonymous reply Anonymous

    Мені все одно ти це він, чи вона. А пішоходи переходили на зелене світло, а вона об'їхала колону і просто зшибла чотирьох! І я не ненавиджу водіїв, повір. Можливо в тебе і такий менталітет, а у мене інший. Я не вірю у поганих багатих, чи у хороших бідних! Але те що вона скоїла - злочин! Я не виправдовую усі випадки наїздів на пішоходів, я засуджую цей, і якщо в тебе клепки бракує, що вона винна на 100%, то це вже питання не моєї компетенції. І сходи до психіатора, адже твої бажання переїхати пішоходів - це Н Е Н О Р М А Л Ь Н О!!!!!!!! Судити винуватицю!! Судити!!!!!!!
  • Anonymous

    Попробовал бы кто-то в НОРМАЛЬНОЙ, ЦИВИЛИЗОВАННОЙ СТРАНЕ сбить пешехода(не дай бог) на пешеходном переходе!!!
  • Anonymous

    ...живем как в хлеву...друг друга не уважаем...все нас имеют, от чиновников и правительства и заканчивая водителями, с купленными правами...как быдло...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 29 квітня до 6 травня, які ви могли пропустити play_circle_filled 20:23 Учні сьомого ліцею на благодійному ярмарку зібрали 140 тисяч гривень на безпілотники для ЗСУ 19:42 ІТ-компанія допомагатиме Подільському зоопарку піклуватися про оленів, коней та орланів photo_camera 19:03 У Вінниці відзначатимуть 160-річчя Михайла Коцюбинського. Що саме запланували? Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 18:15 Субсидії на неопалювальний період: хто отримає автоматично, а кому треба переоформити 17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up