У мерії розробляють проект “плаваючого” тарифу

У мерії розробляють проект “плаваючого” тарифу
Мінімальний та максимальний пакет послуг жеків запропонував ввести у Тернополі голова профспілки працівників житлово-комунальних послуг Валерій Кос на громадських слуханнях стосовно підвищення плати за послуги жеків.

- Давайте запровадимо різні тарифи, бо люди постійно нарікають, що погано прибирають у будинках чи на прибудинковій території, — каже пан Кос. — Але ті люди, які підмітають під'їзди та миють обгаджені ліфти і так ще молодці. Та двірникам і прибиральницям пам'ятники при житті ставити треба, що працюють на таку копійчану зарплату, яку їм зараз дають. Тому, за словами пана Коса, якщо тернополяни не задоволені тою кількістю послуг, які надають зараз двірники, то хай доплачують за додаткові послуги. — Давайте введемо різні пакети послуг, — каже він. — Якщо люди хочуть, наприклад, щоби їм у будинку тільки підмітали та двічі на день мили, то хай платять за одним тарифом. А хто хоче, щоби їм вилизували під'їзди та прибудинкові території, навіть клумби поливали, то хай платять більше. Це, думаю буде справедливо. Натомість голова депутатської комісії міськради по житлово-комунальному господарстві Юрій Вересюк зазначив, що проект “плаваючого” тарифу вже розробляють. Його винесуть на розгляд депутатів міськради десь у липні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Anonymous

    Які двічі на день мили?! Двічі на рік!!!\r\nКому втираєш, ?!
  • Anonymous

    Корупцію нам треба бороти. Ту що при владі!! Тоді і контроль якості послуг буде (а "фірмочки" за хабар працювати не зможуть) і конкуренція відповідна - люди які хочуть і вміють працювати, будуть конкурувати між собою, і якість буде підвищуватись. Бо зараз... Вводь не вводь ті тарифи - контролю і відповідальності ж ніякої!
  • Anonymous

    На прибиральників нарікають рідко. Нарікають на якість послуг за такі кошти !!!На що йдуть гроші??? Зарплати в працівників мізерні, ремонтів в будинках не роблять, прибудинкові території - жахливі. То людям тішитись???
  • Anonymous

    А ось в нас в підїзді прибиральниця старається навіть за ту малу зарплату. А от жек лампочки в підїздах напевне ще від існування дому ніколи не закрутив, тай дах протікає вже 10років, а вони ніяк не можуть полагодити. Зробив в кімнаті ремонт і з першим дощем вся краса зникає. Ось вам і якість послуг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up