Триває марафон допомоги нужденним

Триває марафон допомоги нужденним
Завершуэться благодійна акція, яка розпочалась у середу, 23 квітня, у супермаркетах "Корона" (пр.Юності, 22, та в приміщенні "Бастилії"), а також у гіпермаркеті "Грош". Зробити свій внесок кожен бажаючий може з 17.00 до 20.00

Громадська організація "Творці історії" вперше у Вінниці проводить масштабну акцію з благородною метою допомогти дітям-сиротам, ветеранам, престарілим людям напередодні Великодня. Вінничани мають можливість безпосередньо долучитись до благодійництва, навіть не виходячи з магазину. Волонтери приймають покупки на виході з супермаркету і складають у спеціальні візки.
- Приємно, що, дізнавшись про наш захід, люди намагаються за будь-яку ціну потрапити сюди, - каже організатор акції Віктор Бондарчук. - Наприклад, Аліна Гаврилюк із Чернівців, ризикуючи запізнитися на свій потяг, прийшла з чемоданами на п’яту годину, щоб залишити свій внесок для дітей.
Волонтери зазначають, що бере участь в акції багато людей:
- Ви не уявляєте, як відрадно дивитись, що люди готові допомогти. Скільки в нас добрих, щирих, щедрих людей!
До волонтерів підходять вінничани, запитують, чи не потрібно приносити одяг.
- Діти вже повиростали. А в дитячому будинку речам найдуть пристосування, - ділиться Людмила Горобець.
Юна вінничанка Марія розказує, як восени разом із класом відвідала дитячий будинок, і зізнається, що ніколи не зможе забути про цих дітлахів.
Для кожного учасника акції організатори звертаються зі словами подяки та побажаннями щастя, здоров’я, успіхів та всього найкращого.
Ближче до восьмої години чотири візки у магазині "Корона", що на вул. Пирогова, наповнені цукерками, соками, фруктами, печивом, навіть є один конструктор "Лего". Ці подарунки передаватимуться дітям із дитячих будинків, дітям-сиротам, малозабезпеченим багатодітним сім’ям, престарілим людям і ветеранам Великої Вітчизняної війни.
Тетяна ЩЕРБАТЮК

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera 14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up