Хмельницькі кікбоксери готуються до кубку світу

Хмельницькі кікбоксери готуються до кубку світу
Нещодавно в Києві завершився чемпіонат України з кікбоксінгу за версією WАКО. Ця версія єдина, яка має міжнародне визнання. 450 включилися в боротьбу за нагороди. Серед них були 12 бійців з Хмельницької ДЮСШ №1 «Буревісник», Камянець-Подільської ДЮСШ №5 фізкультурно-спортивного товариства «Україна» та спортивного клубу «Редегаст».

Хлопці виступили просто чудово. Студенти ХНУ Роман Панасюк у своїй вазі 57 кг став чемпіоном України, його брат Максим у вазі 63,5 кг посів друге місце. Як завжди впевнено в своїх вагових категоріях боролися брати Особські. Микола, і Дмитро вже вкотре стали чемпіонами України. Ще один студент ХНУ Олександр Горбань отримав бронзову нагороду. Усі хмельничани тренуються у тренера ДЮСШ №1 Буревісник Олега Лугового. Студенти Камянець-Подільського педагогічного університету Денис Гінзер, Роман Єрчанов, Олександр Ковальчук, які тренуються у тренера місцевої ДЮСШ №5 Анатолія Лобатюка, здобули бронзові нагороди. Усі, хто завоював чемпіонські звання в складі збірної України, розпочали підготовку до Кубку Світу. Ці престижні змагання відбудуться 6-10 червня в Італії. Підготував Ігор Яворський

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Как сказала одна моя знакомая: "Пацаны бывают нормальные, не нормальные, и боксеры" Но я с этим не согласен! Есть еще и кикбоксеры!
  • Anonymous

    Поодбивают себе мозги а потом морочат голову родителям, людям и себе. Это безобразие нужно запретить. Ведь всякие фитнес и подобного рода заведения тренируют граждан не для спорта как такового, а для избиения людей. Или мало примеров - "рэкет"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:45 Як змінилася ціна приготування паски за чотири роки 12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up