Партнер рубрики Події

Подарованим іграшкам одразу ж дали імена

Подарованим іграшкам одразу ж дали імена
“Наші дітки дуже радіють, коли до них приходять гості. А особливо, якщо ще й з подарунками”

 Солодощі, одяг, м'які іграшки та гроші передали учні школи №5 дітям будинку дитини на Сахарова в п'ятницю, 25 квітня. Напередодні у школі пройшов солодкий ярмарок та продаж великодніх декоративних композицій “Котися, писанко”.

  • Раніше ми робили ці ярмарки лише для учнів нашої школи, - розповідає вчитель образотворчого мистецтва Галина Гаргура. - Цього року ми провели ярмарку в вестибюлі школи. Таким чином долучитися до акції змогли й ті люди, які ходять обідати до шкільної їдальні.

На ярмарці продавали печиво, випечене батьками учнів 1-7 класів, та писанки, які дітки тут же й розписували. Їхня ціна коливалася від 10 до 20 грн.

Відео дня
l>
  • Але продавали і дешевше, - ділиться шестикласниця Настя Лісовська. - Бо дехто з покупців ще хотів поторгуватися.

  • Виручені гроші передали дитбудинку. Пані Гаргура зауважила, що грошей насправді не так вже й багато, але це краще, аніж взагалі нічого. Та й учні хотіли піти до малят у дитбудинок.

    • Наші діти повністю забезпечені матеріально, - каже старший вихователь будинку дитини Галина Борищук. - Це заслуга нашого головного лікаря. Але дітки також хочуть уваги та ласки. І тому дуже радіють, коли до них приходять гості. А особливо, коли з подарунками.

    Учні 5 школи роздали діткам іграшки і гралися з ними на подвір'ї. Малята одразу ж порозбирали, кому що було до вподоби.

    - Я отого слона назву Слоньом, і на руки я хочу до он того дядька, - каже дворічна Оля і показує на десятикласника Ореста.

    Ірина НЕБЕСНА

    Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

    Коментарі
    Найчастіше Найчастіше
    Новини за сьогодні
    Новини Тернополя за сьогодні
    12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 13:00 У Тернополі двом вулицям мікрорайону «Південний» присвоїли нові назви
    Дивитись ще keyboard_arrow_right
    Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
    keyboard_arrow_up