Партнер рубрики Події

Мода на індивідуальність - актуально для випускного балу

Мода на індивідуальність - актуально для випускного балу
Сукні, зачіски, макіяж – усе це зараз продумують одинадцятикласниці. Попри заяви дизайнерів, що цьогоріч особливих модних тенденцій для випускних суконь немає, юні тернополянки хочуть виглядати якнайкраще. І найважливішим є не фасон чи колір сукні, а те, щоб на випускному не було її «двійника».

Газета «RIA плюс» допомогла трьом одинадцятикласницям з різних шкіл відшукати свій стиль і підібрати сукні для випускного балу.
 Ми обрали різних за зовнішністю і характером моделей: тендітну Юлю Іванину, Вероніку Котинську з довгим рудим волоссям і синьооку Мар'яну Ваврійчук.
Сукні дівчата обирали різні. Юля зупинилася на маленькій чорній сукенці, Вероніка вдягнула приталену з чорним поясом, а Мар`яна – фіолетову з відкритою спиною.
Звісно, дівчатам не все подобалося. Майже до кожної сукні вони в уяві додавали свої елементи, там “забирали”, тут – оздоблювали...
Дизайнер Володимир Пилипчук каже, що тепер популярна простота. Домінують класичні кольори – чорний, білий та сірий.
Насправді імідж нічого не коштує, – пояснює дизайнер. – Адже можна вдягнути недороге маленьке чорне плаття і виглядати супер. А можна натягнути дорогу сукню, але виглядати смішно.
Дівчина має почуватись упевнено, стверджує модельєр.
– Приміром, Вероніка приміряє сукню з глибоким декольте, – Володимир киває на дівчину. – Вона їй не личить, бо Ніці в ній незатишно. 
Важливо також, щоб сукня була “по розміру” і підкреслювала принади фігури.
Часто дівчата спеціально одягають речі менших розмірів, щоб “виструнчити” свою фігуру, – дивується Володимир. – Але це аж ніяк не прикрашає, а навпаки робить більшою на вигляд, ніж є насправді.
Дизайнер радить яскраві кольори та малюнки носити на тих місцях, які варто підкреслити. Однак, якщо треба щось замаскувати, то краще обрати темний колір.
– Ідеальних фігур немає, – каже пан Володимир. – А тим більше немає дівчини, яка би була задоволена на всі 100 своєю зовнішністю. 
Тернополянки, за словами Володимира Пилипчука, обирають яскраві кольори навіть на щодень.
– На жаль, тернополянки вдягаються крикливо, – нарікає дизайнер. – Це трохи важко зрозуміти іноземцям. Хоча загалом яскраві кольори, приміром червоний, – це не завжди погано. Однак між сексуальним і непристойним існує тонка межа. І її переступити дуже легко. Одяг має відповідати вашому «я».
Якою б ефектною не була сукня, та якщо дівчина почуватиметьсяв ній некомфортно –ситуацію ніщо не врятує. Тому Володимир радить випускницям обирати  «своє» плаття.
Чимало випускниць будуть у зелених плаття, – прогнозує дизайнер. – Але влітку модні яскраві кольори, але аж ніяк не зелений. Та й не усім він личить. Хіба руденьким.
Випускниці віддають перевагу сукням жовтого чи білого кольорів. Причому підбирають зазвичай не одну, а відразу дві сукні – коротку і довгу.
Випускниці уже добре розуміються на моді, – каже дизайнер Ірина Горбачевська. – Я їм підказую тільки те, яку сукню доречніше вдягнути на випускний. 
Вікову межу стерти дуже легко, додає вона. Це можна зробити не лише, одягнувши вульгарний одяг, а й недоречним макіяжем чи навіть зачіскою, каже дизайнер.
– А ось відкрита спина, яка досі у фаворі, якраз підкреслює, навіть “затримує” юність і дівочість випускниць, – зауважує пані Ірина.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Так хочеться від наших випускників побільше оригінальності.А то як повдягають ті платтячка,ніби наречені.

    Anonymous reply Anonymous

    У кожного своє поняття розкоші,краси і щастя
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 10:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up