Партнер рубрики Події

Прогулянка на катері подорожчала вдвічі

Прогулянка на катері подорожчала вдвічі
Прокататися по Ставі на катері городяни зможуть з 26 квітня. Поїздка до дальнього пляжу і назад коштуватиме шість гривень. Минулого року вартість проїзду на катері була вполовину менша.

Початок роботи катера в суботу планують на 15-16 годину дня. В наступні дні, за доброї погоди, бажаючих кататимуть від першої дня до дев’ятої вечора. Катер буде на Ставі до осінніх холодів. На маршрут він виходитиме в погожі дні.

– До 15 травня будуть тільки прогулянки по ставу – на причалі біля дальнього пляжу катер не зупинятиметься, – каже капітан “Героя Танцорова” Тарас Парій. – А тоді, як відкриється купальний сезон, і причал доведуть до ладу, зможемо висаджувати людей і там.

Подорож на катері до дальнього пляжу вартуватиме три гривні. Стільки ж коштуватиме і повний круг для дітей до 14 років – вік хлопців і дівчат при посадці на катер визначатимуть “на око” – перевірка документів тут не передбачена.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Mda.trolejbys stulno duvutsya
  • Anonymous

    Ух ты. Катерок у вас интересный. С переделаной рубкой

    Anonymous reply Anonymous

    І який дурень додумався туди втулити кавалок троллейбуса...? Не вірю, що стару рубку не можна було підправити. А це вже якась пародія, а не "Танцоров"...

    Anonymous reply Anonymous

    Стара сама по собі тупо дивиться (адже надто "запросто" і не цікаво). Це не пародія, от не сказали б вам, що рубка з частин корпусу тролейбуса - ви б і не знали, і не критикували!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 20:01 Борсук «життєрадісний»: у лісі на Тернопільщині фотопастка зафіксувала рідкісну тварину photo_camera 19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up