У Вінниці з'явиться новий автобусний маршрут

У Вінниці з'явиться новий автобусний маршрут
На маршрут "Педучилище - пл.Перемоги - Залізничний вокзал" 15 травня пустять нові ЛАЗи

З 15 травня жителі Старого Міста зможуть їздити новим маршрутом. П'ять автобусів, закуплених мерією у львівського автобусного заводу, курсуватимуть за маршрутом: "Педучилище - площа Перемоги - Залізничний вокзал". Цей маршрут було вибрано через проблеми із громадським транспортом у віддалених районах міста. Вартість проїзду становитиме 90 копійок. Усі пільги зберігаються. Обіцяний інтервал руху - 15 хвилин.
 - Зараз ми завершуємо підготовчі роботи, адже перед тим, як пускати нові автобуси потрібно покращити стан зупинок, особливо по вулиці 50-річчя, - каже начальник Трамвайно-тролейбусного управління Володимир Бугайчук, - адже поки що новостворений муніципальний автобусний парк, якому і поклали початок цих п'ять транспортних одиниць, діятиме саме на базі цього управління. 
Крім того, за умови подальшого розвитку автобусного парку, за словами Володимира Бугайчука, потрібно забезпечити наявність відповідної бази. Зокрема фахівцями для поточного огляду транспортних засобів та його ремонту.
Тим часом, повідомив  міський голова  Володимир Гройсман, місто планує придбати для автобусного парку близько 40 автобусів. Ця програма має бути реалізована до 2010 року.
- На жаль, транспортна проблема, яку в свій час намагалися вирішити силами приватних перевізників, існує до цих пір, тому ми будемо розвивати автобусний рух у місті, - каже мер.
До речі, договори з приватними перевізниками в режимі маршрутних таксі діють до 2011 року.

Довідка:
Придбання п'яти автобусів вартувало бюджету міста 4,8 мільйона гривень.
Програмою соціально-економічного розвитку на 2008 рік та міським бюджетом передбачено облаштування території автобусного парку на базі комунального підприємства  "Вінницьке трамвайно-тролейбусного управління". Придбані автобуси у Львівського автобусного заводу ЛАЗ-183-Сити. Планується введення проїзного квитка на автобус. У найближчих планах - закупівля та запуск ще п'яти транспортних одиниць. Вони будуть направлені на покращення транспортного сполучення інших дальніх районів.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    Сьогодні їхала на цему автобусі.Умови хороші.Часто їздить.поки їхала з педучилище до третьої лікарні то бачила аж 2 автобуси.СУПЕР.тільки маловато мість

    Anonymous reply Anonymous

    це точно

    Anonymous reply Anonymous

    напишіть свої враження

    Anonymous reply Anonymous

    так це добре.але якби пустили ще й автобуси на тяжилів табарське шосе було б дуже добре.особливо натяжилів,так як доїхати в тяжилів не реально.їздить всього дві маршрутки і то з 13до16 перерва,а в той час я якраз їду додому зколеджу.ЩО РОБИТИ?
  • Anonymous

    Кошмар! Киевская мода на "низкопольность" уже и до Винницы добралась... Что дальше - страшно и подумать...

    Anonymous reply Anonymous

    А что тут такого страшного или плохого что автобусы низкопольные????????
  • Anonymous

    ребят, не знаю, кто как считает, но я живу на Старом городе. знаю, что утром выехать просто нереально. если ты на остановке простоял минут10-15, то тебе конкретно повезло. даже маршруток не хватает. а пару автобусов, которые еще ездят, набиты так, что к подойти нельзя, не то, что сесть. Поэтому, по-моему, это просто физически нужно. Неприкольно на роботу ехать час, если можно за 35-40 минут пешком дойти.
  • Anonymous

    Це іхня ціна, якщо був відкат, то не дуже великий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up