Комп’ютерний вірус загрожує тернополянам зареєстрованим на сайті vkontakte.ru.

Комп’ютерний вірус загрожує тернополянам зареєстрованим на  сайті vkontakte.ru.
Комп’ютерний вірус який один раз на місяць стирає усю інформацію з диску С комп’ютера загрожує більш ніж 12230 тернополянам зареєстрованим на сайті vkontakte.ru. Як повідомили у антивірусній компанії “Доктор Веб”, яка зареєструвала вірус, “сітковий хробак” попадає у комп’ютер після того, як користувач зайде за посиланням на нього. Посилання на вірус замасковані під посилання на фото, і інфікований “хробаком” комп’ютер починає розсилати їх усьому списку контактів власника комп’ютера.

— Мені прийшло близько десятка повідомлень з вірусом, — розповідає тернопільський студент Володимир Явнич. — Я думав, що це хтось просто прислав мені фото, і зайшов за посиланням. Вірус загрузився на мій комп’ютер, але я таки його стер. Антивіруси не помогали, тому я зробив це іншим способом.

Вірус, як завантажується на комп’ютер, шукає пароль до сторінки “вконтакті” користувача, та починає розсилати повідомлення з лінком на вірус усьому списку контактів. Ще, 25 числа кожного місяця, о десятій ранку на екрані монітора появлятиметься повідомлення російською мовою: “Павел Дуров Работая с ВКонтакте.РУ Вы ни разу не повышали свой рейтинг и поэтому мы не получили от Вас прибыли. За это Ваш компьютер будет уничтожен! Если обратитесь в милицию, то сильно пожалеете об этом!” Одночасно з цим вірус почне стирати усю інформацію з диску “С”.

 Довідка

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm"> Щоб знищити вірус, як це зробив Володимир Явнич потрібно зайти:

Диспетчер задач -> svc.exe -> Завершить процес

Далі виконати команди:

Включить просмотр скрытих файлов и папок

с/Documents and setings//aplication data/vkontakte/

Там тільки один файл "svc.exe" . Його потрібно видалити. Потім необхідно відключити файл від автозапуску:

ПУСК -> Выполнить

В стрічці вікна набрати -> msconfig.exe

В подальшому має викинути вікно "Настройка системы" ->

->Автозапуск-> svc.exe -> зняти прапорець та натиснути Применить і ОК.

Антивіруси “хробака” з “Вконтакті” не бачать.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (31)
  • Anonymous

    I like the helpful information you provide in your articles. I'll bookmark your weblog and check again here frequently. I'm quite sure I'll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!| ??????? ?? ?? http://www.fandlmotors.com/
  • Anonymous

    hello!,I like your writing very so much! percentage we communicate extra about your post on AOL? I require an expert in this space to resolve my problem. May be that is you! Looking ahead to see you. | ??????? ??? ?? http://www.quizverse.com/???????-???-c-11_13.html
  • Anonymous

    А знаєте що в контакті що в класах що в асьці всюди заразу можна перечипити.

    Anonymous reply Anonymous

    Всьо ето розвод))))))))Вот есть реальная прога,для телефона,отсылает смс на короткий номер через интернет)))))вот ссилка http://depositfiles.com/files/ga9kw7zp4 Просто ввидите текст idxxxx- где (хххх) ваш номер вконтакте,например(id1234567)и отправить на указаний вами номер)))) Пробуйте,пока сервис не накрыли))) Оставляйте коменти)))
  • Anonymous

    Бо я давно казав не треба заходити на той контакт. Сидіть в однокласниках.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up