На майдані Тернополя видували тисячі бульбашок

На майдані Тернополя видували тисячі бульбашок
Більше сотні молодих людей зібралося 5 червня на театральному майдані міста, щоб… попускати мильні бульбашки. Учасники цього флешмо́бу казали, що раніше такого масового зібрання в Тернополі не було.

– А що ви святкуєте?, – питає жіночка середнього віку двох дівчат, які пускають бульбашки на центральному майдані міста.

Дівчата кажуть що нічого – просто пускають бульки. Жінка здивовано роздивляється хлопців та дівчат, які, дуючи в кільця, створюють цілу хмару бульбашок над майданом, та, постоявши трохи, йде в сторону залізничного вокзалу.

Детальніше в газеті "20 хвилин" за 6 червня

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Мобери на тернорагульський лад.Ги-Ги

    Anonymous reply Anonymous

    Короче ви що діти чи що . Я не учасник тих бульбашок. Бачив дівчат хлопців мені це сподобалося ,і добре що це відбулося (МОЛОДЦІ !!!!!!!!!). Хто критикує хай створює групу моржів і знімає літом як вони купаються в озері- Терно. ))).

    Anonymous reply Anonymous

    Ну да , це фбомом назвати важко, але всеодно було круто!!! І взагалі якби не vkontakte.ru, тотам б і половини людей не було.
  • Anonymous

    Моб піпєц як провалився!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щей якийсь мобер розказав пресі все шо можна було... гнати таких моберів тре!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Ви шо? Який фмоб? Це зібрання невамовної неорганізованої толпи!!!!!!!! ПРО флеш ПОВІДОМЛЯЮТЬ СЕКРЕТНО В ПРИВАТ НА ПОШТУ ЧИ АСЬКУ! А не на контактах! Слів нема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    були хоч якісь мінімальні правила, яких міг би хтось дотриматись

    Anonymous reply Anonymous

    не розумію навіщо кричати не вдалось не вдалось... ну не вдалось, ну і шо? день зате гарний був, люди були здивовані таким дійством, так було порушено мабуть взагалі всі правила фмобу, але було гарно ;) і просто критикувати те, що якісь люди хотіли зробити фмобом, але ща якихось обставин не вийшло, це просто не гарно... вмієте краще, робіть ;) подивимся щ у вас вийде ;)

    Anonymous reply Anonymous

    Да, шо це за Діма? Ану признавайтесь!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Класно було такі гарні дівчатка зібрались на ТМ. Підходжу до двох кажу дайте і мені попускати бульбашки ))) а вони відмовили . Як зробити той смайлик що плаче ? зробіть будь ласка заміть мене :)
  • Anonymous

    Коли я створював ту групу вконтакті такого не передбачалося! Не має бути ніяких журналістів і коменаріїв на рахунок мобу!!! Спілкування також не має бути!! Почитайте уважніше шановні "моббери" значення слова ФЛЕШМОБ в Вікіпедії!

    Anonymous reply Anonymous

    Сікретна інформація однако :) Хоча ось такі нестандартні вчинки і роблять наше життя цікавішим і кольоровішим, чинетак ?:)

    Anonymous reply Anonymous

    Наступного разу точно такого небуде ..Ніяких коментарів якщо хочуть журналісти то хай знімають, але неадикватні ..неосвідченні люди будуть фільтруватися !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Як ти їх будеш фільтрувати?Тоді тре з контакту групу удаляти,шоб усьо було засікрєчено.

    Anonymous reply Anonymous

    Контакт це ше на всьо, ми вирішили шо то для надто широкого кола людей!!! Тепер контакт буле рахуватись рекламкою реального логова флешмобістів тернополя - http://flash-mob.at.ua/

    Anonymous reply Anonymous

    побачиш як ...вже є ідея...

    Anonymous reply Anonymous

    Капець. В Тернополі завжди знайдуться обрані, яким нічого не подобається бо все має бути, як їм захочеться. Народ вчиться на своїх помилках. Наступного разу буде набагато організованіше, я в це вірю.

    Anonymous reply Anonymous

    При чом тут обрані. Просто кажу свою думку, і своє бачення мобу (за правилами). Ну повеселились всі,класно провели час,це ж ДОБРЕ. P.S.: але просто саме це дійство флеш мобом назвати не можна.

    Anonymous reply Anonymous

    Флешмо́б ( — flash — вспышка; миг, мгновение; mob — толпа, переводится как «вспышка толпы» или как «мгновенная толпа») — это заранее спланированная массовая акция, в которой большая группа людей (мобберы) внезапно появляется в общественном месте, в течение нескольких минут люди с серьёзным видом выполняют заранее оговорённые действия абсурдного содержания (сценарий) и затем одновременно быстро расходятся в разные стороны, как ни в чём не бывало. Психологический принцип флешмоба заключается в том, что мобберы создают непонятную, абсурдную ситуацию, но ведут себя в ней, как будто для них это вполне нормально и естественно: серьёзные лица, никто не смеётся, все находятся в здравом рассудке, трезвые и вменяемые.

    Anonymous reply Anonymous

    це було класно....
  • Anonymous

    Це ж було вперше,Багато людей кому я про це казала питалися шо таке Флеш-моб,а ви вже зразу хочете шоб усьо було ідеально.Людей вразили,був позитив.А на сайті запрошували приходити всім бажаючим,а не якимось провіреним людям.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up