Партнер рубрики Події

Стихійників з Чорновола вигнати не вдається

Стихійників з Чорновола вигнати не вдається
Заборонити торгівлю на вул. Чорновола закликають міліцію депутати міськради.

 

 

Міліціонери ж пояснюють, що постійно просять людей перейти з вулиці на організований ринок біля залізничного вокзалу. Однак продавці відмовляються, пояснюючи, що там товар продається гірше. Але жодного продавця поки не затримали і не оштрафували. Міліціонери шкодують бабусь.

Відео дня
style="margin-bottom: 0cm">Детальніше читайте у газеті "20 хвилин".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    за торгівлю в облаштованому місці треба платити. а так люди приїхали потягом, продали трохи городини і поїхали додому

    Anonymous reply Anonymous

    от що дійсно задовбало - так це "піонери" з МТС! ходять цілими днями, барабанять, кричать. хоч би маршрут змінили. а то вже починаю тихо ненавидіти той МТС

    Anonymous reply Anonymous

    угу....в МТС точно якийсь ідейний маразматик сидить.
  • Anonymous

    Депутати ,ви блін пуза понаїдали,Ви сворили таку ситуацію в нас в Тернополі,де люди виживають тим що десь щось продадуть,адже Тернополі одні торгують а інші на заробітках,що мер тут свистів інвестиції він пристарав,їздив там по заграницях,який інвестор схоче мати справу де бандитьські закони,і власть тільки те робить що служить за гроші,вот нехай хоч один депутат скаже що заробив чесно свої статки, так тут вже журналісти теж перлись що ми візьмемо інтервю в наших служителів, як він виживає за свою кровну зарплату,але це вам журналісти слабо буде зробити,адже крім слів ви дальше не пішли,я розумію що має бути порядок,але перше наведуть нехай порядок в міській раді,порядок зробіть з дорогами,не розкрадайте парки і дитячі майданчики,а тоді кажіть що ви порядок наводете,недарма кажуть, ситий голодного не чує!!!!!
  • Anonymous

    правила пивинні бути одні для всіх. хай торгуютиь там, де можна. цікаво чи шкодували би тих самих бабусь, якщо б ті торгували в Максимова під вікнами ???
  • Anonymous

    А НЕХАЙ ХОТЬ ОДИН ДЕПУТАТ НА МІСЦІ ЦІЄЇ БАБКИ ПОТОРГУЄ!!!Вона теж хоче жити, а не тільки ти ! чи вона псує тобі вид з твого мерса?ти в міській раді для того ,щоб ніхто не мав бажання стояти і принижуватись за 20 гривень в день!а ти в мерса заливаєш в день на 200 гривень бензину.підїдь до ринку і дай 10 жінкам по 20 гривень .слабо , депутати?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 Помічник лісничого з Тернопільщини привласнив з каси 80 тисяч. Що йому загрожує 16:15 Втеча від мобілізації? Перевірили, що робить Труш в університеті та чи стоїть на військовому обліку 15:30 Скільки коштує великодня атрибутика у магазинах та супермаркетах Тернополя 14:55 Сезон полуниць стартує: що важливо знати, аби не отруїтись Від читача 14:51 Участь в «Армії відновлення» Тернопільщини – Ваш реальний внесок у Перемогу! 14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тонни солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up